изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:20 EEST
ПЕТЪР ДОЧЕВ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ВОЛЕЙБОЛНИЯ КАЛИАКРА    
СпортПомощник-треньорът в женския ни национален отбор по волейбол Петър Дочев е новият старши треньор на мъжкия тим на Калиакра

Привличането му в тима може да се определи като трансферен удар в зимния прозорец и да засенчи футболните трансфери в региона. Като състезател Петър Дочев е играл за родния си клуб ЦСКА, а след това е защитавал цветовете на отбори в Словения, Израел, Македония, Франция и Ливан. Миналата година бе наставник на дамски тим в Швейцария, а преди това водеше мъжки състав във Франция. Миналата година Дочев и старши треньорът на женския ни национален отбор Драган Нешич изведоха "лъвиците" ни до осмото място на европейското първенство в Полша. 
"Във временното класиране във Висшата лига сме втори. За мен отборът е готов да атакува първото място и в следващия сезон да играе при най-добрите в Суперлигата. Всичко зависи от подготовката, която ще проведем. Имаме своите големи шансове и трябва да се възползваме да атакуваме върха. През пролетния дял посрещаме лидера и Черно море - БАСК. Чакат ни трудни мачове, но ние имаме желанието да излезем мобилизирани и да атакуваме първото място" -  каза Петър Дочев. Той каза още, че в тима има две нови попълнения - Пламен Върбанов от Добрич и Евгени Петков от Варна.
Тази събота тимът на каварненци гостува на Виктория Волей в Пловдив - в среща от първия кръг на пролетния дял на шампионата.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ПЕТЪР ДОЧЕВ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ВОЛЕЙБОЛНИЯ КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди