изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:44 EET
Боби Цанков е познавал само половината от хората, за които е писал, смята Валери Йорданов    
Новини София. Малкия Маргин все още се укрива. Той е призован и, след като не се е явил, е обявен за издирване. Доказателствата срещу Маргините, с които разполагаме към момента, са достатъчни за повдигане на обвинение и за 72-часовата мярка, която е взета. Това каза комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, в предаването на БТВ „Тази сутрин”.

Той каза, че в своите публикации и изявления Боби Цанков е твърдял, че е близък с много хора, но според него радиоводещият е познавал половината от тях само като литературни герои. Йорданов смята, че смесването на истински с измислени събития, които няма как да бъдат проверени, води до разказ, който е интересен, но повече от половината не отговаря на истината. Целта на тези разкази е популяризиране, но не може да се изключи и версията тези публикации да са поръчкови.
Има данни, че Цанков наистина е бил близък с Антон Милтенов-Клюна. Има документи за престъпления, свързани с наркоразпространение, извършени от Клюна и за това, че Цанков е гравитирал около него, обясни Йорданов. Той добави, че в един период от живота си радиоводещият е работил в радио, което е било финансирано от Клюна.
В момента се прави анализ за хора и от това обкръжение и за други фигури от подземния свят, които оказват влияние върху обстановката в столицата и в страната. До две седмици ще има резултати от него, каза директорът на СДВР.
Правени са разследвания, проверки и преписки срещу Боби Цанков, освен тези, които са влезли в съда, за дейността му като радиоводещ. Но те не са стигнали до никъде, обясни Йорданов и добави, че причината за забавянето е в това, че между институциите се е губила връзката. Според него е възможно това да се е случвало и с натиск от страна на Боби Цанков и негови приятели.

Агенция "Фокус"
БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Боби Цанков е познавал само половината от хората, за които е писал, смята Валери Йорданов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди