изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:31 EET
ПАРИТЕ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ СА ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКИТЕ ИМ    
НовиниВсички частно-практикуващи ветеринарни лекари в страната са получили парите си съгласно рамковото споразумение за 2009 година за извършената от тях дейност по държавната профилактичната програма, съобщиха от земеделското министерство.

След постъпването на средствата вчера в МЗХ от Министерство на финансите, незабавно са били преведени 6 млн. лв. по сметките на ветеринарните лекари.
Парите са за периода от юли до декември 2009 година, като са предназначени за частно-практикуващите ветеринарни лекари. Съгласно споразумението, те имат договорен ангажимент да изпълняват държавната профилактична програма и програмите за надзор и ликвидация на болестите по животните и поддържане на здравния им статус.
С тези средства окончателно се изплащат договорените суми, които министерството и неговите структури дължат на частно-практикуващите ветеринарни лекари за миналата година.
 


Сходни връзки

ПАРИТЕ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ СА ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКИТЕ ИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди