изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО    
Интервюта Директорът на Областната дирекция на МВР в Добрич комисар Стефан Йончев пред НДТ и ndtnews.hopto.org

- Комисар Йончев, каква беше 2009 година по отношение на криминалната престъпност в Добричка област? Оказа ли върху нея влияние световната финансова криза?

- Безспорно, световната икономическа криза се отрази както в страната, така и по региони. Ние се намираме в регион, в който имаше масово строителство - и по Черноморието, и в града. От около една година такова няма. Това доведе до намаляване на приходите на част от хората в този бранш. От друга страна сме селскостопански регион, при нас има сезонна работа и през лятото по Черноморието. Икономическата нестабилност безспорно оказа влияние върху престъпността. Друг е въпросът, че има хора, за които престъпността е начин на живот. Погледнато в цифри, през 2009 година са регистрирани 3 022 престъпления, през предходната година са 2 660. Регистрираните престъпления са с 362 повече, може да се отчете, че икономическата нестабилност влияе негативно. Но можем да отбележим, че разкриваемостта е повишена. През 2009 година са разкрити   1 157 престъпления, а през 2008 - 953, т. е . със 104 повече. Процентът на разкриваемост през м. г. е 54,60, през предходната година е 51,05. През м. г. са регистрирани 312 икономически престъпления с нанесени щети за 30 338 000 лева, през 2008 година са 271. Процентът разкриваемост е 64,06 на сто. През 2009 година са разкрити и 93 икономически престъпления, регистрирани през предходни години. По видове най-голям дял заемат документните престъпления. През 2009 година те са 103  с щети за 2 258  186 лева. Извършителите са 110 лица.

За нашия регион структуроопределящи са кражбите на имущество - 1 402 през 2009 година при 1 255 през 2008. Убийствата през м. г. са три, като две от тях са разкрити. Неразкрито е убийството на Дончо Славов, но по него продължава да се работи много усилено. Грабежите също бележат увеличение - през 2009 година са 96, през предходната - 73. През миналата година са разкрити 39 грабежи, имаме разкрити и доста групи. Една от тях е действащата през периода септември-октомври. Тогава бяха извършени серия от грабежи - в градския парк, в централната част. Престъпниците използваха пистолет, за който в последствие се установи, че е газов. Тогава се сформира група и бяха задържани три лица. И тримата сега са с постоянна мярка "задържане под стража". При задържането им бяха разкрити и грабежи от предни периоди. Друго разкрито тежко престъпление бе нападението над служител на газостанция на 1 декември. Беше тежък случай, извършителят бе задържан още същата вечер. В Соколово бе извършено нападение над възрастна жена. По случая се работеше активно, беше много труден, разпитани бяха много свидетели. Извършителят също е с постоянна мярка.

 

- Един от сериозните случаи откакто сте директор на ОД на МВР е задържането на престъпна група от над 10 души, занимавали се с разпространение на наркотици, палежи, изнудвания и други тежки престъпления. Разкажете малко повече са самото им залавяне - как стана това, колко време преди това се работи по разкриването им?

- Групата бе наблюдавана от две години. От година и половина те вършееха из града, извършваха палежи, побои, наказателни акции. Случаите бяха регистрирани, но като отделни. През септември в полицията бе сформирана група, която проведе срещи с прокуратурата и след предоставяне на информация от там се съгласиха, че много от престъпленията имат организиран характер. Така сглобихме нещата. В началото на октомври бе образувано дознание срещу неизвестен извършител. Сформирана бе група от полицаи и разследващи полицаи. Това беше два месеца денонощна работа. Имаше период от 20 дни, в които полицаите бяха непрекъснато навън в студ. Разработихме конкретен план, включихме допълнителни работници - оперативни, охранители други. Всички бяха задържани едновременно - до 1.30-2 часа през нощта. Всички от разритата група са млади момчета, не работят, основният им начин на съществуване е престъпен. Търсят лесен начин за добиване на доходи.

 

- Намаляха ли наркоразпространението, побоите, палежите след задържането на групата?

- Гражданите ще кажат. Задържането им имаше много добър отзвук. Работата по случая продължава. Установихме връзки и с други региони, подаваме информация на колегите.

 

-  Комисар Йончев, в Добрич и в страната бяха разрити няколко групи, занимаващи се с дрога, отвличания и други тежки престъпления. А какво се прави за по-дребните прояви, които тормозят обикновения човек? Обявено бе, че именно такава е и целта на стартиралата акция "Апашите". Има ли нужда от нея в Добричка област, ще се провежда ли при нас?

-  Тя се провежда, ние никога не сме спирали. Това е и приоритет на правителството, който бе обявен още в първите дни - борбата с битовата престъпност. Обикновеният гражданин се вълнува - да се прибере безпроблемно от работа, когато се прибере домът му да не е разбит и обран, жена му да не е ограбвана когато излиза и се прибира у дома. Нашият приоритет е насочен именно към това и срещу наркоразпространението в училищата, затова и усилено работихме по разбиването на групата. Тези мерки не могат да имат стихиен характер. Трябва постоянно да е в известност контингентът, който върши престъпления, за да можем да реагираме адекватно, в момента. Трябва да сме непрекъснато на педали. Иначе ставаме едни регистратори. Контингентът трябва непрекъснато да се регистрира. И както казва министърът: да се отвежда от обществото. Само така може да има резултати, защото той няма почивен ден.

 

- Днес /вчера, бел. а./ се навършват четири години от отвличането на Иван Иванов - син на бизнесмена Йордан Йорданов, известен с прякора Поничката. Похитителите бяха задържани и осъдени. Продължава ли обаче работа по случая и издирването на похитения? Как стоят нещата и с другите случаи на изчезнали в областта?

- Работата по случая с Иван Иванов продължава. Тя ще продължи докато не се намери труп или човекът. Работата по абсолютно всички случаи продължава, тя не може да бъде прекратена без значение кой е директор на полицията. Тези хора се водят безследно изчезнали и делата продължават, нямат давност. Във връзка с изчезналите имаше питане в парламента от депутата Валентин Николов до вътрешния министър Цветан Цветанов. Той се ангажира със случаите, изпрати ни разпореждане. Всички дела са изкарани, плановете се актуализират, доста работа се върши по тях. За съжаление, не може да се похвалим с резултати.

 

- С промените в законодателството териториалните дирекции "Гражданска защита" преминават към Областните дирекции на МВР. Докъде стигна този процес при нас? Вие смятате ли, че вариантът полиция и Гражданска защита да са под една шапка е по-удачен?

- Безспорно трябва да са под една шапка и да има едно ръководство. При едно бедствие трябва да има един щаб, който да ръководи. Досега понякога се получаваше дублиране на функциите. Всички служители на териториалната дирекция "Гражданска защита" в Добрич ще бъдат преназначени, заповедите им ще бъдат подписани от министъра.

 

- Предстои разкриването на два нови полицейски участъка. Бихте ли разказали за тях?

- Това са полицейските участъци в Карапелит, който вече функционира, и в Топола. Основната идея за разкриването им е в районите да има постоянно присъствие на полицейски служители. Това ще спомогне за предотвратяване на престъпленията, за по-ранното им пресичане. Целта е да има превенция. Предстои официалното откриване на двата полицейски участъка. Изказвам благодарност на кметовете на Каварна Цонко Цонев и на община Добричка Петко Петков за гласуваните средства, за построяването на сградите и оборудването им. Това са не само средства, но и желание да го направят. Факт е и, че това правителство, този министър пое ангажимента и разкри полицейските участъци.

 

Разговаря Мариела БОНЧЕВА

 


Сходни връзки

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО | 35 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-01-08 @ 18:50 EET
Брат му Моню е пълен боклук. Прави се на мутра и ползва протекциите му. Напива се като донски казак и често се бие.........
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-01-08 @ 19:54 EET
koi e toq monio
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-01-09 @ 10:28 EET

Не познавам брат му но Йончев е пич от всякъде!

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-12 @ 13:54 EET
Г–Н  ЙОНЧЕВ   эащо не сформирате група эа сопола и синат му  те откаде трупат доходи  а теэи момчета нямат пари  проверете  имат ли някакви  сметки някои от момчетата  са работели  но много добре энаете эа икономическата криэа  и са били на пална иэдражка на родителите си   эа какви доходи говорим  той който има се раэхожда с ласкави коли  и брои пари а тия каде са им  парите на  Кайманите ли ! Эавартити се хванете някой кокошкар и хоп  всички энаят  кои са бандитите !Докато копаете депа  проститутките на сопола  работят  окупира ли са всички патища  и наркотиците са сащо у него ! Кои палят коли  теэи ли , а да не говорим че ако эапалят кола  то тоэи трябва да им е благодарен  ,когато эапалиха колата на сводника от 15 бл на балик  теэи момчета  ли        бяха  ами той още на другия ден си купи нова  , кой има полэа в момента  не са чак такива будали че да эапалят кола сас пално автокаско эащото имаше и такива на които етикета висеше че  си продават колата  и иэведнаж ноп палеж  и хоп  и той се сдоби с нова кола ако энам че и при мен номера ще мине и аэ ще си я эяпал, сам  може и да са виновни ама не чак толкова .Теэи момчета нямат парички трагнете на проверки  по всички эаложни кащи и ги питайте те как эабогатяха  след като бяха бедни  а тия са бедни и бедни ще са .На колко години са тия  и нямат никакви пари като се има впред вид че в  Добрич има момчета сас по 100 000лв нагоре а на колко са  – намерете  си ги  нали правите проследявания тия с години трупат пари  и никой не ги эабеляэва а някои момчета ще си лежат  дори и да не са такива престапниси то си личи кой кой е !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-12 @ 19:32 EET
eiii samo tvoite bedni mom4eta gotini i nevinni i te kat sopola bokluci
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-12 @ 20:08 EET
Йончев наистина е точен
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-12 @ 22:28 EET
НА попреждекоментиралия явно и ти така си эабогатял всички энаят как се эабгатява на таэи беэработица и то в Добрич  сас  отнемането на банкомантни карти на циганите т е  лихварство не се эабогатява   така лесно  повечето от кв Балик така эабогатяха  и скалапиха една малка фирма да има каво да ги оправдава ама и фирма не се прави с 0 не сме от вчера тук всички энаем бившите наркодилари  които са вече недосегаеми а теэи момчета са наистина боклуци но само эащото са бедни  а вие богатите  сте още поголеми боклуци эащото богатството ви , явно от какво е!
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-12 @ 23:01 EET
                   Значи първо не съм наркоман ,с наркотици, кражби не се занимавам .Имам достатъчно за нормален живот и то е благодарение на труда ми. Иако тези твои хубосници навредят на някой мой близък като му дадат наркотик, то аз лично ще ги осъдя и присъдата ми ще е смърт лично ще я изпълня повярвай.
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 17:15 EET

 А эащо не питаш брата на областния эа каде беше наркотика който му откриха  но скриха   и ти си  сащия  след като се эасягаш тук става вапрос эа честност   эа едни има правосадие эа други няма а ти откаде энаеш че те наистина са такива   или си бил някога   с някого от тия ама сега си недосегаем

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 17:24 EET
В  КОМЕНТАРА СИ СПОМЕНАВАТЕ ЧЕ СА ТАРСЕЛИ ЛЕСЕН НАЧИН ЭА ПАРИ ЭАЩО   НА ОБЛАСТНИЯ БРАТ МУ ПО ТРУДЕН НАЧИН  ЛИ ТАРСЕШЕ ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ  КАДЕ   Е НАРКОТИКА И КАКВО СТАНА С НЕГО КОГАТО  ГО ХВАНАХТЕ НА  ГРАНИЦАТА  АМИ  ЭА  КРАДЕНИТЕ  ПАРИ  ЭАЩО  НЕ  КАЖЕТЕ   АМИ  ГО  ПУСНАХТЕ     ТОЙ  Е  БРАТ  НА  ОБЛАСТНИЯ   А  ДРУГИТЕ  ТЕ   ................КАТО НЯМА  ПРИСАДА  ЭА  ЕДНИ  НЯМА  ДА  ИМА  И  ЭА  ДРУГИ
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 18:14 EET
защото ряпо ги зная и зная че се занимават с това
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 19:58 EET
Едно е да энаеш  друго е да го намериш у самия него  ясно и аэ энам много  на тоя не му ли намериха аааааааааааа  намериха ама го скриха
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 20:00 EET
и ти продаваш щом се эасягаш
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 20:02 EET
ти кав си бе да не си по хубав  щом энаеш эначи си се эанимавал  и сега кво мислиш се эа недосегаем ли
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 20:04 EET
и второ не сам ряпа  и ще ти докажа какав сам
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 21:05 EET
ne se karaite ima swd toi 6te re6i izlqzat li newinni ima strasburg
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-13 @ 21:06 EET
и стига сте эащитавали тоэи и теэи полицаи  които малко или много и те са престапници  който каквото е друбил ще си го сарба  мислите эа това да няма повече мъка
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-17 @ 15:08 EET
за какво говорим за 2 кг наркотик  а навсякаде  е снимана трева  която  ако искам ще пуша  ако  иккам ще  дъвча  щом сме в европейския  значи  трябва  да  се  съобразяваме  с  някои  неща    където  са  вече  законно предписвани  от  лекар  като лекарство   
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-17 @ 15:13 EET
някои хора като Кондьо лежаха  за  сводничество  а  тук такива   са напърво  място  в по големите среди  че  даже и свидетелстват   Кондьо,Кондьо  жал на ни е майчица 
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-20 @ 21:47 EET
знаете ли никой тук не го боли за вашите деца че се тровят защо защото като хванат наркоман с хероин го пускат и наркотика му дават не го пращат на лечение защо защото не ги интерисува те се интерисуват откъде са го взели  целта е една пазара да е един и да работи едновременно за тях това  е ! ЧЕ за малък град като нашия  неможе да има голям БИТАК !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-21 @ 17:19 EET

ей ти който пишеш че били боклуци като сопола  съгласен съм с теб ама не били трябвало боклука да е при боклука  камиона като взема отпадъците взема всичко наред и не оставя нищо  явно този боклук който още не е взет е все с нещо полезен  явно е антиката на градът ни !

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-21 @ 20:59 EET

ами ония не ги ли виждате  мангалите де на Христо Ботев дето продават  през прозорците на луксозните си коли наркотик  точно пред  телефонните къбинки 

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 13:08 EET

приоритетът е ясен  да се изчистят неудобните  !

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 13:37 EET
Битовата престъпност не може да бъде приоритет? Има я и в най цивилизованите и безпроблемни държави.....Изчисти първо проститутките по околомръсното и натикай сутеньорите им в затвора! Не се правете на умрели лисици, че няма такъв проблем?
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 20:55 EET
знаеш ли кога на куково лято ами нали иенно те  са  кравите откъдето пият мляко  защо господата си затварят очите пред тях  пред тези които наистина са за безпокойството в този град   с какви пари се строят казина и на какъв терен попитайте  ще ви отговорят ли не !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 12:59 EET

За какъв приоритет говорим тук след като торнадото  едни ги подминава а други не или  трябва да вярваме на всичко което казват те без да се съобразяват с нас гражданите че имаме очи уши  и уста  докога все ще ни лъжат  ами къде е приоритета за проститутките  на кого са за казината които се откриват всеки ден  с какви пари  ами новоизлюпени  са вече и милионерчета  или  скъпи граждани ние се борим всеки ден с престъпноста за вашето спокойствие  тинтири минтири  много му пука на някой за нашето безпокойство  както и за изчезналите от града ни през 90 те  всичко това е една игра колкото повече са баламите които задържат толкова по голям е шансът на истинските да работят с незаконната си работа а именно наркотици  проституция а където има тези неща има и оръжие !

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 16:41 EET
на въпроса дали е намалял пазара на наркотици  така е намалял че даже е вдигната цената  автосервиза  НА БОТЕВ ЗА КАКВО Е  ТОЧНО СРЕЩУ УЧИЛИЩЕ ПАНАЙОТ ВОЛОВ   вие трябва да знаете   точно на кръстовището пак на БОТЕВ  ЗА КАКВО ДРЕМЯТ ЦИГАНИТЕ ТАМ ПРОСТО СЕ ПРИПИЧАТ КАТО ГУЩЕРИ  ЕЙ ТАКА  И С КАКВА СКОРОСТ СЕ ДВИЖИ СОПОЛА ИЗ ГРАДА ЧЕ ДАЖЕ СПРЯ И СЕ ЗДРАВИСА С ПАТРОЛИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИ  !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 16:53 EET
ЧЕТА ТОВА ИНТЕРВЮ и си мисля вярва ли си г-н ЙОНЧЕВ на това което казва след като нито кражбите са намалели  нито проститутките са си намерили друга работа нито пък наркодиларите са спрели като се има впредвид кой  e  зам мин на вътрешните работи  а и напоследак във всички групи се споменават полицаи за какво да говорим ами подобре се въоръжете и се спасявайте както можете ако си мислят че ще повярваме в това  кажете кой и кога е заловил истинските няма тякива не е ли подобре зад  обикновенни келеши да си прикривате истинската същнос те са само маската в   карнавала който участвате !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 18:10 EET
ами да те не работели като че ли някой работи в нашия град ами намерети им работа или добре че са циганите че да работят ами да те работят ама за вас и защо невърните пак онова време когато отваряхте паспортите и гледахте за печат на предприятие където лицето работеше колко е жалко че  че сте демократ само че така демакрация не се прави едни да работят на банкоматите  а други да имат да вземат защо  и имали някой в градът ни който да работи честно  и да е забогатял аз поне непознавам такива мъжете цял ден се вайкат пред жилищните си блокове и се чудят каква да я завъртят а вие искате децата да работят само че къде нъсно е вече за това да бяха помислили първо за това преди да предприемат преватизацията която влезе в ръцете на тия които съдят другите  за кражби и престъпления  например Емилия Масларова 50 000 лв гаранция ами да тя чушки сяла и спестила  ей на такива  аз казвам шат  на патката главата !
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 19:32 EET

/НАГЛИЯТ / ПОЛИЦАЙ НЕ Е САМ   НО СТРОГАТА ЕЙРАРХИЯ НЯМА ДА РАЗРЕШИ   ДА БЪДАТ РАЗКРИТИ ВСИЧКИ    ПРЕСТЪПНИЦИ В  ГОЛЯМОТО   ОТВЛИЧАНЕ   ЕЙ   НА   ТОВА   МУ   ВИКАМ   НАГЛОСТ ЕДНО   Е  ДА   ПРОДАВАШ   ТРЕВА    ДРУГО   Е   ДА   ОТВЛИЧАШ НЕВИННИ  ДОКАТО  СИРЕНЕ   СЕ   ПРОДАВА   ЩЕ  ИМА  И КУПУВАЧИ     НИКОЙ НА  НИКОГО НЕМОЖЕ ДА ЗАБРАНИ  КАК ДА       РАЗПОЛАГА           С    ЖИВОТА     СИ   АМА  ДА  ПРЕКЪСНЕШ      ПО     НАСИЛСТВЕН       НАЧИН     НЕЧИИ     ЖИВОТ  НО ВЪПРОСЪТ ТУК Е ЗАЩО ДА СИ ТИ АМИ НЕ АЗ  И   ПОТПЛЪТЕНИЯ  ГЪЛТА  МАЛКИЯ   КАКТО   ПО   ГОЛЕМИТЕ   МОНОПОЛИ   ГЪЛТАТ  ПО   МАЛКИТЕ     САМО   ЧЕ  ТЕРЕНА   Е  НА  БЪЛГАРИТЕ   ПОСЛЕ   НА  ЦИГАНИТЕ   АКО   ОСТАНЕ   ТОВА   Е  БЪЛГАРИЯ     И  КЪДЕ  БЯХА  ЦИГАНИТЕ  В ОНИЯ ВРЕМЕНА  КОГАТО  НАШИТЕ   ДЕДИ  ВОЮВАХА  !  

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 16:33 EET

!ще повярваме на думите ви когато приберете всички престъпни боклуци в града няма значение дали са си платили недосегаемостта  или не или приоритета е за едни а за други не !

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-02-25 @ 15:43 EET

и как така не ви стигна времето да дадете коментар относно Данчо  ами ако вие имате работа той Данчо за никаде не бърза  въпросите които вие задавате май дойде време и на вас да ги задават  няма здравей няма здрасти щом сте работели под един покрив значи вие ясно какво е ставало в групичката ! БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !

ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 19:22 EET
за  Дончо си напрегнете малко  мозаците ! ММаааааалллллллллко!
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 19:27 EET
гражданите ще кажат когато заловите  този  от когото  се  боят  и  тайфата му   ! 
ПРИОРИТЕТЪТ НИ Е БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ И С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 23:00 EET
ПРИОРИТЕТА  НИ С БИТОВАТА   СВАДА    МАЙ ОСТАНА  НА ПОСЛЕДНО  МЯСТО   престъпниците  май  СА НАВСЯКЪДЕ ПО УЛИЦИТЕ ОЩЕ !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди