изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:57 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 08.01.2010    
ВреметоПрез нощта облачността временно ще намалее, а вятърът ще отслабне, на места до тихо време. Минимални температури сутринта – от минус 3° в северозападните райони до 9-10° по Южното Черноморие. Утре облачността бързо ще се увеличи над цялата страна, но ще бъде почти без валеж. Вятърът от юг-югоизток ще започне отново да се усилва и ще имаме високи дневни температури, в повечето места между 10 и 15°, в Югоизточна България до 17-18°, в София 12-13°.

Ниски ще останат температурите в западната и централна част на Дунавската равнина и Западна Тракия, където ще бъде тихо, облачно и мъгливо – между 1 и 7°.

Атмосферното налягане ще се повишава и стане близко до средното за януари, но след обяд ще започне понижение.

В планините вятърът от юг и югозапад ще се усилва и към края на деня ще бъде силен и бурен. Ще бъде предимно облачно, а билата често ще са в облачния слой. Почти без валеж. Ще бъде сравнително топло с дневна температура на 1200 метра около 8°, а на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието облачността ще се увеличи, но ще бъде без валеж и топло с максимални температури от 9-10° по северното крайбрежие до 17° по южното. Ще духа слаб източен, към края на деня до умерен югоизточен вятър.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 08.01.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди