изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:56 EEST
Забравете Виаграта! Звуковите вълни са новият „начин“..    
ЛюбопитноИзтрелването на шокови-вълни в тялото, може би е новия радикален начин за мъжете с проблемна ерекция, да засилят сексуалният си живот. Терапията, която е напълно безболезнена, запислва представянето на силния пол, като стимулира израстването на нови кръвоносни съдове в областта на генеталиите. Пробна „партида“ от 20 доброволци, взимали досега Виагра или подобни стимуланти за проблемите си, били толкова очаровани от резултатите, че 15 от тях просто забравили за хапчетата си до края на експеримента.

Нито един не е докладвал за странични ефекти или болка от лечението.
  Радикалната нова терапия, която още е в пробен период в Израел, използва много лека форма на ithotripsy, техника развита още преди 20 години за лечение на камъни в бъбреците.
  Звукови вълни се пускат чрез кожата и въпреки, че минават напълно безопасно по тъканите, те са с идеалното ниво на натиск за да раздробят камъните в бъбреците и да позволят отделянето им чрез уриниране.
  Последите години , няколко излседвания показаха че този тип звукови вълни имат заздравителен ефект върху кръвоносните съдове. Те задействат освобождаването на важната субстанция Vascular Endothelial Growth Factor или VEGF, която изпраща сигнали на нови кръвоносни съдове да започват да растат.  erogance.eu

Утрото е по-страстно от вечерта!

От гушкането без секс мъжете ни затъпяват

Диета за пълнолетни Италиански полилей топи килца

Афродизиаците

Вумбилдингът: фитнес за секс-богини

 


Сходни връзки

Забравете Виаграта! Звуковите вълни са новият „начин“.. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди