изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:25 EEST
Задържаха 18 криминално проявени по време на специализираните полицейски акции в Пловдив    
Ред и сигурностПловдив. Задържани са 18 криминално проявени по време на специализираните полицейски акции в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Седем лица, обявени за общодържавно издирване, петима мъже с наркотици и шест проституиращи жени бяха заловени по време на специализирани полицейски операции, проведени на територията на ОДМВР-Пловдив от началото на годината до 8 януари.

В хода на една от операциите на територията на Шесто РУ в Пловдив бе заловен в момент на кражба от дом Е.К. на 38 години от Костандово, многократно осъждан за кражби, грабежи и противозаконни отнемания на автомобили. Задържан е и неговият съучастник – Г.М. на 40 години от Пловдив.
Заловените с дрога пловдивчани Г.С. на 29 години, Р.А. на 31 години, Д.С. на 24 години, Й.А. на 29 години и Б.Д. 29 години от Пазарджик са задържани в ареста за 24 часа. Срещу заловените като заподозрени за получаване на доходи по неморален начин пари Д.М. на 24 години, А.И. на 28 години, С.С. на 21 години, Г.П. на 28 години, М.М. на 26 години и Е.А. на 38 години са започнати проверки по чл. 329, ал. 1 от НК.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Задържаха 18 криминално проявени по време на специализираните полицейски акции в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди