изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:02 EEST
ПРОЕКТАНТИТЕ ЩЕ РАЗРАБОТВАТ И ЧАСТ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ    
НовиниОбхватът на инвестиционните проекти в зависимост от вида,  предназначението, големината и местоположението на проектираните обекти и изискванията към проектните решения от 5.06.2010 г. може да включва и част пожарна безопасност.

Това съобщава на сайта си Камарата на  строителите в България, като пояснява, че новият момент е предвиден в промяната на специализираната Наредба за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти. Документът е публикувана в ДВ бр. 96 от 4.12.2009 г. Браншовата камара пояснява, че част от пожарна безопасност на инвестиционните проекти е с обхват и съдържание, определени съгласно от Наредбата за строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар, която влиза в сила от 5.06.2010 г. С влизането си в сила  тя ще отмени досега действащата Наредба № 2 от 5.05.1987 г. за противопожарните строително-технически норми.
 


Сходни връзки

ПРОЕКТАНТИТЕ ЩЕ РАЗРАБОТВАТ И ЧАСТ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРОЕКТАНТИТЕ ЩЕ РАЗРАБОТВАТ И ЧАСТ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ
Автор: Anonymous да 2010-01-08 @ 13:43 EET

то добре , ама колкото и хубаво да са разработени тези правила , като не се направят в самия строеж , остават само за статистиката!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди