изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:46 EET
Полицаи разбиха наркогрупата на Боксьора    
Ред и сигурностПолицията в столицата е разбила организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици. Дилърите са действали в голяма част от територията на столицата, след като преди това по особено брутален начин прочиствали набелязаните региони. Групата се е ръководила от известния с изключителната си жестокост мъж на 41 г. с инициали Т.Г, известен с прякорите си Боксьора или Доктора. Той вече е осъждан за извършено от него убийство.

В групата му са участвали и 25-годишен мъж с прякор Дългия и още четирима мъже на 20 г. и 33 г. и двама на 21 години. Те са действали на територията на два от централните райони в столицата. И петимата са криминално проявени.

Скоро обаче групата започнала да действа като наказателна бригада за прочистване на региони за влияние и чрез сила да разширява периметъра си.
Тарторът воювал с брутална жестокост срещу конкурентите на пазара, а ако заплахите не решавали проблема, той вадел нож и чрез физическо насилие принуждавал наркодилърите да работят за него.

Разследващите от отдел „Наркотици" са работили по разкриването на наказателната бригада от няколко месеца.

Полицаите са извършили и обиски и претърсвания в жилищата и автомобилите на задържаните. Там са открити и иззети различни по вид наркотични вещества, ножове, черни маски с прорез за очите, газови пистолети, преправени в бойни и боеприпаси за тях. http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

Полицаи разбиха наркогрупата на Боксьора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди