изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:16 EEST
Намериха труп на отвлечен преди година автокрадец    
Ред и сигурност
Трупът на изчезналия преди една година Юлиан Левтеров, по прякор Кунфуто, е открит от полицията. Точно преди година - на 9 януари 2009, той бе отвлечен на ул. "Плана планина" № 34. В момента има засилено полицейско присъствие в района на Бистрица. БЛИЦ припомня, че там бе една от къщите на ужасите, където бандата за отвличания е държала заложниците.


Кунфуто, както е известен още в столичните крими-среди, беше отвлечен пред дома си в “Лозенец” на ул. “Плана планина” през януари м. г. Според описанията на свидетели от тогава Лефтеров паркирал бял Мерцедес с американска регистрация. В момента, в който излязъл от колата, върху него се нахвърлили няколко души и го отвели насила със себе си.

След отвличането от МВР “изтече” версия, че Лефтеров е поръчан, след като е откраднал колата на “погрешен човек”, свързан с Младен Михалев – Маджо. Това така и не бе потвръдено.

Трупът на Лефтеров е бил закопан в безлюдна местност. Източници на БЛИЦ разкриха, че за него е пропял един от “Наглите”, които всячески се опитват да сключат споразумение с прокуратурата, за да намалят евентуалното наказание, което ги очаква.

Лефтеров и хората му са отмъквали луксозни коли по поръчка и са доставяли “отупани” возила в автосервиз в елитен краен софийски квартал. Тази информация от години е била достояние на полицията. Преди да бъде отвлечен, ченгетата са правили обиски в няколко автосервиза, но всеки път е имало изтичане на информация и базата е била изчистена и подготвена за пристигането на полицаите.

Юлиан Лефтеров живеел сам в баровски апартамент в един от най-скъпите столични квартали – “Лозенец”.
Преди да се премести там, той живеел с родителите си, но след жестоко скарване с баща му се отделил.
Справка в Дакси показва, че доскоро Лефтеров е участвал заедно с Александър Чонков в управлението на фирма “София Бойс”. Към днешна дата обаче участието му там е заличено.

Мария Николаева, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Намериха труп на отвлечен преди година автокрадец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди