изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ

ОВЕН - С ентусиазъм и желание за работа ще се отличавате днес. Работните ви идеи ще приковат вниманието ви върху тях, защото е ясно, че са интересни и печеливши.

ТЕЛЕЦ - Постигнатите резултати показват, че никак не сте си губили времето. В подкрепа на тях говори нарасналото внимание, което другите ви отделят. То е красноречиво.

БЛИЗНАЦИ - Работете внимателно днес и не рискувайте излишно с нито един свой ход. Проверявайте добре информацията, с която боравите, не приемайте нищо на доверие.

РАК - Денят ще ви предложи предизвикателства и от вашето правилно решение ще зависят продълженията им. Сменете тактиката си, ако не сте доволни от крайните си резултати

ЛЪВ - Станете уверени в себе си, днес има от какво да сте доволни и с какво да се гордеете. Ще получите нечие неочаквано одобрение и то ще ви мотивира да споделите плановете си.

ДЕВА - Вглеждайки се по-добре в обкръжението си и ще си спестите неприятности, разчитайки само на проверените хора. Търсещите емоции, ще получат романтична покана.

ВЕЗНИ - С приключването на свой проект ще се превърнете в обществено значима личност. Ще ви подтикнат да направите важна крачка, а и обстоятелствата ще го изискат.

СКОРПИОН - Избирайки правилна насока и проявявайки постоянство и ясна позиция, ще подобрите условията на работа, бита си и ред още привилегии ще разнообразят живота ви.

СТРЕЛЕЦ - За много от вас денят е свързан с лични изяви. Чуждото внимание ще ви кара да роботите упорито. Ангажиментите ще ви носят удовлетворение и много добро настроение.

КОЗИРОГ - С невероятна скорост ще нараства популярността ви в деловата сфера. Други ще изпитат раздвоение между интимните си желания и нежеланието да се обвързват.

ВОДОЛЕЙ - Няма да ви липсват предизвикателства, но приемайки ги днес, ще повишите шанса си да подобрите финансите си. Бъдете по-малко скептични и се възползвайте.

РИБИ - Показвайки доброто си отношение към определен човек, ще получите в замяна симпатията и пълната му подкрепата. Това ще ви облагодетелства в личен и делови план.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди