изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:07 EEST
Стреляха с автомати по национален тим, има ранени    
СпортНяколко футболни национали на Того за били ранени сериозно, след като по клубния автобус на тима е било стреляно с автомати. Емануел Адебайор и компания се намират в Ангола, където се провежда турнира за Купата на Африканските нации, съобщи БГНЕС. Френската телевизия "Infosport" съобщава, че няколко футболни национали на Того са ранени, като някои от тях доста сериозно.

Убит е шофьора на клубния автобус на Того. Телевизията добавя, че е било стреляно по автобуса, докато той пътувал през региона Кабинда, близо до границата с Конго. Един от играчите Томас Досеви заяви за "Infosport": "Двама играчи са с наранявания".

От AFP са се свързали с организаторите на турнира за Купата на Африканските нации, но оттам са заявили, че клубният автобус на Того е прости спукал гума и не знаят за такъв инцидент. Досеви, който играе за френския Нант, допълни:

"Ние не искаме да играем на Купата на Африкански нации. Нашите мисли са с нашите играчи, контузените".

Играчът обяви, че вратаря на френския аматьорски тим GSI Понтиви Коджови Обилале и защитника на румънския Васлуй Серж Акакпо са сред простреляните. Досеви добави:

"Ние тъкмо бяхме преминали границата (между Конго и Кабинда, където Того ще играе мачовете си). Бяхме затрупани с формалности по границата и бяхме наобиколено от полиция. Всичко си беше наред. Тогава започна една масирана стрелба.

Всеки един от нас легна под седалките и полицията отговори на огъня. Нещата изглеждаха така сякаш избухва война. Шокиращо е. Когато слязохме от автобуса, ние започнахме да се питаме какво става".

Того трябваше да започнат своята кампания в турнира този понеделник срещу националния тим на Гана.

http://sportni.bg

 


Сходни връзки

Стреляха с автомати по национален тим, има ранени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.79 секунди