изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:16 EEST
Физическият убиец на Боби Цанков се измъкнал при спецарестите в Петрич?    
Новини Целта на вчерашната специализирана полицейска акция в Петрич е била откриване на един от физическите убийци на Боби Цанков. Поне така се говори в граничния град, който стана арена на сцени, познати на местните жители предимно от кинолентите с холивудски екшъни.

В центъра на Петрич вчера се изсипаха 50-ина въоръжени до зъби и маскирани ударници на МВР, които заедно с отряд гранични полицаи нахлуха в хотел "БАЦ". Там те арестуваха Иван Величков, познат с прякорите Горублянския и Дебелия, и мъж с инициали Ф. Христов-Фил, известен в криминалните среди като Ватмана.

От хватката на ченгетата обаче успя да се измъкне трети човек, който прояви завидни акробатически способности и успя да скочи от втория етаж на хотела, след което избяга в неизвестна посока. Именно за него се смята, че е един от физическите убийци на Боби Цанков.

Според участници в акцията обаче задържаният успешно Иван Величков също има отношение към показния разстрел. Заедно с Тони Мамата и Рашо той е е сред най-близките хора на Златко Баретата и почти от година е обявен за общодържавно и интернационално издирване. Криминалистите разполагат също с информация, че в югозападната част на страната се укрива и нароченият за един от поръчителите на убийството - Николай Маринов.

Заради Малкия Маргин и избягалия килър от вчера Петрич е под плътна полицейска блокада. Представители на силовото ведомство има на изходите на града и към ГКПП - Златарево и Подгорието, към ГКПП - Кулата, към Сандански и София, както и към и жп-гарата. Патрул кръжи и в центъра на Петрич на моста срещу комплекс “Киното”. Полицията спира и проверява всяко съмнително превозно средство.

На бойна нога са и всички РПУ-та на територията на област Благоевград. Те издирват лица с висящи дела, за които няма информация къде се намират. Има данни, че около обяд вчера в едно от съседните на Петрич села ченгетата са “респектирали” над 10 криминално проявени. /БЛИЦ

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Физическият убиец на Боби Цанков се измъкнал при спецарестите в Петрич? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди