изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:29 EET
Операцията в Плана планина приключи, и второто тяло е намерено    
Ред и сигурностДнес по обед полицията изрови и второто тяло, което се търсеше от вчера, след като член на бандата "Наглите" заведе разследващите на мястото, където похитителите са се освобождавали от телата жертвите си. Вътрешният министър потвърди за приключването на операцията, името на втория убит и заровен в безлюдната местност ще бъде официално обявено след ДНК аналиците.

От вчера се знае, че това е Иван Петров – Сапата, известен автокрадец, който е бил приближен до групата за отвлизачия и за когото се твърди, че е доставил джипа, с който у извършено покушението срещу бизнесмена Киро Киров.

Сапата изчезна през април миналата година. Според разследващи групата на Ивайло Евтимов-Йожи е  трябвало да му доплати за изпълнената поръчка (джипа), но вместо това го е ликвидирала, за да прекъсне връзката и замаже следите.

В Плана планина между Бистрица и Железница  беше открито и тялото на друг автокрадец -  34-годишния Юлиян Лефтеров – Кунгфуто, който бе отвлечен точно преди година пред дома си в София от маскирани. Той е бил умъртвен, след като близките му са отказали да платят поискания откуп от 1 млн. лева.
http://blitz.bg

ВСИЧКО ЗА "НАГЛИТЕ"

 


Сходни връзки

Операцията в Плана планина приключи, и второто тяло е намерено | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди