изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:50 EEST
Най-младият британски тото милионер е мъртъв    
По света
Най-младият милионер в историята на британската лотария е бил намерен мъртъв в жилището си. 29-годишният Стюърт Донъли бе открит безжизнен в къщата си в Южна Шотландия, потвърдиха от полицията в графство "Дъмфрийс и Галуей". Назначена е аутопсия на тялото му, въпреки че от полицията смятат, че става въпрос за естествена смърт.


Донъли спечели на 17-годишна възраст през 1997 година прибра близо 2 милиона паунда (2,2 милиона евро) и се превърна в най-младият печеливш в историята на британската лотария. По-голямата част от парите той е изразходвал, за да купи къща на родителите си, а другите пари спестил.

Британският вестник "Independent“ написа, че животът на Донъли ставал все по-самотен, след като и баща му починал преди няколко години. В интервю през 2003 година Донъли споделя, че напрежението върху него било много голямо след печалбата от тотото.

"Беше ми много трудно да се справям с огромното внимание, което получавах. Хората се събираха на палатки пред дома ми, за да ме видят. Натоварването за мен и моето семейство беше много голямо", споделя тогава Донъли.

По данни на АП той се е подвизавал в интернет пространството с псевдонима "Бебо", тъй като се е страхувал от социални контакти. Хобита на младия милионер били: спане, гледане на телевизия, сърфиране в интернет и всичко, което можел да върши вкъщи. /БЛИЦ


 


Сходни връзки

Най-младият британски тото милионер е мъртъв | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди