изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:06 EEST
Не продавай бъбрека - вземам те на работа    
Новини Добруджанецът Стоян Стоянов предложи по телевизията да си продаде бъбрека, защото не може да плати дълговете си и да издържа детето си. Инвалидът се отчаял, след като 900 негови молби останали без резултат. Предлагам работа на Стоян Стоянов, обади се вчера Милен Керемедчиев ,бивш зам.-външен министър, който сега ръководи "Български пощи"

Предлагам работа на Стоян Стоянов, обади се вчера Милен Керемедчиев.

Бившият зам.външен министър, който сега ръководи "Български пощи", бил силно впечатлен от историята на мизерстващия инвалид, който помоли "24 часа" за помощ.

"Искам да помогна. Компанията е и социално ориентирана.

Той би могъл да стане охранител в централното управление или снабдителните центрове на дружеството", каза Керемедчиев.

Знаете, че имаме доста обекти в София и собствена охрана, уточни шефът на пощите. В тях работели и други хора с увреждания.

Днес "24 часа" ще запознае Стоян с бъдещия му работодател. Нека да поговорим, да видя как се чувства и каква позиция мога да предложа, прие поканата за срещата Керемедчиев.

"Трогнат съм, направо не мога да повярвам - каза през сълзи Стоян. - Разбрах, че докато медиите не се намесят, нищо не може да се промени в тази държава."

Той благодари в. "24 часа", който даде гласност на историята му. "900 молби за работа подадох, писах до премиера, до социалния министър, а вие за 2 дни успяхте", каза той.

В четвъртък вестникът разказа за намерението на Стоян да продаде своя бъбрек, за да има с какво да живее. Той е висшист, но след инсулт получил лека пареза на лявата ръка и левия крак и никой не го искал. От историята му се трогнаха и Иван и Андрей, които го поканиха в шоуто си по Нова телевизия. Те също му обещаха подкрепа за работа. (24часа)

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Не продавай бъбрека - вземам те на работа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди