изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:46 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИГНАЛ ЗА БОМБА ЗАТВОРИ УЧИЛИЩЕ "П. ВОЛОВ"    
ЛюбопитноВ 10 ч. вчера на телефона на директора на ОУ "П. Волов" е получено съобщение от анонимен глас за поставено взривно устройство в училището, съобщиха от полицията. Сградата е била претърсена, но взривно устройство не е било намерено. Училището е затворено и запечатано за 24 часа. Извършителят се издирва, съобщиха от РДВР.

ВАЖНО ЗА ПОДМЯНАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА САМОЛИЧНОСТ

Считано от 6 януари т.г. заявленията за издаване на български документи за самоличност се подават в паспортните служби на РДВР или в РПУ - тата по места без предварителна заверка от органите на общинската администрация, съобщиха от РДВР - Добрич. Към заявленията, които се купуват от паспортната служба или в РПУ-тата, се прилага удостоверителен документ за раждане, документ за настъпили впоследствие промени в гражданското състояние и една снимка. Няма да се приемат документи на граждани, за които няма запис в информационната система на ЕСГРАО или когато ЕГН-то им не съвпада с това, което е записано в ЕСГРАО. Напомняме на всички читатели, че до края на тази година всеки трябва да смени документите си за самоличност.
НДТ - 11 януари 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИГНАЛ ЗА БОМБА ЗАТВОРИ УЧИЛИЩЕ "П. ВОЛОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди