изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:17 EET
Добричкият районен съд задържа двама крадци от дом на британска гражданка    
Ред и сигурност

Добричкият районен съд задържа под стража 27-годишния Максим В. М. от с. Победа, община Добричка и 32-годишния Бейнур В. М. от Добрич. Двамата са обвиняеми за кражба на телевизор с неустановена марка, цифров приемник на „Булсатком” и DVD на обща стойност 190 лв. от дома на британска гражданка в с. Победа. Престъплението е извършено на 30.12.2009 г. в отсъствие на собственичката, чрез разрушаване на здраво направена за защита на имота преграда.



Максим В. М. е без образование,  не е женен, безработен. Осъждан е два пъти за престъпления против собствеността. Бейнур В. М. е без образование, не е женен, работи на частно. Осъждан е четири пъти, три от тях за престъпления против собствеността.

Добричкият районен съд прецени, че двамата са задържани за тежко умишлено престъпление, а от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че те са го извършили. За Бейнур М. деянието е сторено в условията на опасен рецидив, което показва високата обществена опасност на дееца. За Максим М. то се явява при условията на повторност и в изпитателния срок на предходното му осъждане. Съдът отчете, че досегашните присъди не са оказали превъзпитаващ ефект върху двамата. За тях са събрани и лоши характеристични данни.

Определенията на Районен съд – Добрич, могат да бъдат обжалвани или протестирани пред Добричкия окръжен съд.

 

11.01.2010 г.                                   Пресслужба Добрички районен съд   

 


Сходни връзки

Добричкият районен съд задържа двама крадци от дом на британска гражданка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди