изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:31 EET
С провокативен R’n’B сингъл стартира годината за поп изпълнителя Дамян    
Култура С  провокативен  R’n’B сингъл стартира годината за поп изпълнителя Дамян от Добрич.  В края на декември той написва музиката и текста на Гепи ме."Написах тази песен буквално на един дъх провокиран от една изключителна мацка от Пловдив, с която се запознахме в интернет сайт" разказва изпълнителя. По аранжимента на "Гепи Ме" работи с хит мейкърката Жени Джамбазова, композирала сингли за Миро, Анелия, Светла Иванова и Аксиния.

. „ До края на месеца в телевизионния ефир ще се появи и видеото към песента с режисьор Ники Скерлев. Това е трети музикален проект за Дамян Попов след успешното му участие в Music Idol .” Ако в „Тръгваш ли” и „Вярвал ли съм” звученето клонеше основно към поп-рок музиката, то тук определено съм търсил по младежка аудитория, за това и се насочих към R’N’B, а и самия текст го носи” коментира изпълнителя и обещава видеото към песента да бъде доста провокативно.

 


Сходни връзки

С провокативен R’n’B сингъл стартира годината за поп изпълнителя Дамян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди