изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:28 EEST
АБИТУРИЕНТИ ИЗБИРАТ АЛБЕНА ЗА ПРАЗНИКА СИ    
НовиниАбитуриенти от цялата страна за заявили желание да отбележат дипломирането си в курорта Албена, съобщи за НДТ Нина Николова – завеждаща сектор „български пазар” в курорта.

 Тази година офертите за абитуриентските балове предлагат настаняване както в тризвездни хотели на брега на морето, така и в парковата зона. Има и оферти предвид проявен интерес през предходни години и към настаняване в по-луксозни четиризвездни хотели. Абитуриентите предпочитат настаняване по формулата „всичко в цената”.
Поради грипната ваканция в края на миналата година засега записванията за абитуриентските баловете са по-слаби, но се очаква през следващите седмици те да се активизират. Най-желаните от завършващите училище младежи дати за празнуване са 24, 25 и 26, дори и 27 май. Повече са свободните места за по-ранните дати от 20 до 23 май, каза Н. Николова.
За абитуриентите, избрали да отбележат празника си в Албена, е предвидена галавечеря във вариете-театър „Албена”. Все още не е ясно кои ще са звездите на българската музика, които ще забавляват абитуриентите. Знае се обаче, че за доброто им настроение ще се грижи D.J. Теди Джорджо.
Засега записванията са основно от Варна, Русе, Велико Търново. Оказва се, че абитуриентите от тези градове традиционно предпочитат Албена за баловете си. Очаква се да има и записвания от Румъния, тъй като офертата се предлага и на този пазар.
 


Сходни връзки

АБИТУРИЕНТИ ИЗБИРАТ АЛБЕНА ЗА ПРАЗНИКА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди