изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:24 EET
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"    
НовиниВчера след обяд официално в длъжност встъпи новият управител на "ВиК" - Добрич, Дамян Калчев. Това съобщи за НДТ областният управител на Добрич Желязко Желязков. Той заяви, че Калчев досега е бил главен счетоводител на "Държавен резерв и военновременни запаси" - Варна. Вчера лично Желязков е представил новия управител на държавното дружество.

Той добави още, че преди години Калчев е бил главен счетоводител на водното дружество. Известно време преди да премине във Варна е бил и главен счетоводител на ОД "Земеделие и гори" в Добрич. Според Желязков, Калчев познава работата и състоянието на "ВиК" в детайли.
За НДТ новият воден управител заяви, че не приема назначаването си като политическо. На въпрос на медията ще извърши ли той политически рокади във фирмата, Калчев заяви: "Работата във фирмата няма много общо с политиката, просто тя трябва да се върши". Калчев не пожела да коментира ще прави ли съкращения в дружеството, като поиска време, за да се запознае със състоянието на фирмата.
Досегашният ръководител на държавната фирма Величко Василев заяви, че благодари на екипа, с който е работил.
 


Сходни връзки

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК" | 23 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-12 @ 17:20 EET
Браво сполучлив Директор във ВИК Добрич.Г-н Калчев е вътре в нещата и е голям работохолик.Желая му успех.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-12 @ 17:58 EET
Остана Дамян Калчев да почерпи баща си че го намести на поста .Това че е работил ЕДНА година като ЗАМ.главен счетоводител едвали е само причината да заеме този  пост ,ЗАМИСЛИ СЕ .Да не забравяме че Величко Василев успя да стабилизира дружеството и го ръководеше най-съвестно от всички  преди,цели 5 години.    Идват лоши времена за ВИК ДОБРИЧ



ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-12 @ 18:09 EET

тои е работел 1 год като зам главен счетоводител по кое време по времето на наи големия бандит г господинов а тои беше назначен от дпс тоест бандитите пак се завръщат да вие честито

 

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-12 @ 22:51 EET
Браво за сполучливия избор!Успех на новия управител Г-н Калчев!
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 09:23 EET
Да се надяваме господина да събере задължинията от нередовните платци.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 14:11 EET
преди беше човек на ДПС-сега на ГЕРБ..героите на действието са едни и същи..да му мислим ние...
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 15:31 EET
Жалко, че политиката съсипва всичко добро и всяко желание за работа и успех! Дано  трудът, отдадеността и всичко, което направи Величко Василев, за да стабилизира предприятието и да го вдигне на крака не са напразни.  И нека не забравяме, че когато той встъпи в длъжност там дори нямаха ток... Успех на новият управител...
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 16:15 EET
Браво! Величко Василев така "стабилизира" ВиК, че всеки ден НДТ публикува адресите на неплащали вода  повече от10 години.Единствената активна дейност на това лице се изразяваше в непрекъснати искания за повишаване цената на водата в Добрич и нищо друго. Дано новият управител не покаже същата активност.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 17:33 EET
Преди да правиш коментари за цената на вода се информирай от какво зависи тя! А именно - главно от цената на тока, защото цялата вода в Добричка област се доставя чрез помпени станции, а помпените станции работят на ток - когато има проблеми с тока- има проблеми и с водата..Когато се вдига цената на тока - вдига се и цената на водата!
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 19:25 EET
Явно,че тук изказват мнението си хора които са от екипа на В.Василев.Не зная кое е стабилизирано във ВиК?
Непрекъснато се внушава на хората колко са задълженията към водното дружество, а какви са задълженията на "В и К" не се коментира,при тази цена на водата.Предприятието е държавно и монополист ,при тази ситуация независимо кой е управител е необходимо ежегодно да се представи реалното финансово състояние на фирмата,а не стъкмистики.

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-14 @ 16:56 EET
Цената на водата е производно не само на цената на тока, а и на неплатените милиони левове от некоректни платци предимно от малцинствен произход. Защитниците на некадърния управител Василев са от антуража му и е редно да мълчат защото заедно с него опропастиха ВиК.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-14 @ 21:21 EET

Абе така като гледам май не само хора от малцинствата, ами и хора от елита не си плащат водата имайки предвид, че всеки ден гледам се въртят някакви длъжници от централните квартали а не от ромските,а ? Готино е всичко на аванта, нали?Не ви ли е неудобно всички да ви гледат неплатените сметки?  После обвинявайте хората, че не си вършят работата.. Затова няма да прокопсаме, защото искаме само - без да даваме? Какво ли ще стане, ако 10 години не си платиш тока? Щи го спрът, нали.. хаха..Затова държавата ни е такава и само затъваме - ОТ АВАНТАДЖИИ !!!

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-01-15 @ 19:42 EET
не зная кои пла6та вода и кои не пла6та не е моя работа но на 15.01.2010г наБАЛИК 21 пак сме без вода .Сега е 19и45 и все о6те сме без вода.как да го коментирам не зная.
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 19:34 EET
ха-ха-ха.......
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-02 @ 14:10 EET
Който разказва, че Величко Василев е стабилизирал дружеството да вземе да влезе в сайта на Търговския регистър. Там може да се направи справка за статуса на юридическо лице по БУЛСТАТ. А Булстата на В и К ЕООД всеки може да го види от месечната си фактура за вода. От Баланса на дружеството също така може да видите колко са били вземанията на дружеството за 2006 и колко за 2008 г. и още много  други неща...
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-03 @ 17:15 EET

Започнаха политическите наэначения на г-н Калчев Най големите крадци от времето на Господинов отново се вьрнаха дрьжте се кражбите вьв ВиК эапочват с пьлна пара

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-06 @ 16:47 EET
ми той нали затова е назначен - да могат да откраднат това, което не са откраднали досега.. от бързане да краде забрави, че отговаря все пак за водата на града - писна ми всеки ден да няма вода!!!!!!! Такова нещо не се е случвало от години..УУУУУУУУУУУУу...............
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-06 @ 17:14 EET

"9 часа и 20 минути продължи заседанието на Добричкия районен съд по делото срещу бившия управител на ВиК-Добрич Георги Господинов. Процесът продължава  с разпитването на свидетели и вещи лица. Ексшефът на водното дружество е обвинен в това, че в условията на продължавано престъпление, за периода 25 август 2003 - 19 ноември 2003 година, като управител на ВиК-Добрич са били присвоени 173 872, 96 лв., за което са извършени документни престъпления. Съставени са документи за строително-монтажни работи, които не са извършени.Малко по-късно бяха разпитани счетоводителите Дамян Калчев и Виктор Янакиев, както и главният счетоводител Емил Куцаров, в чиито показания съдът констатира съществени противоречия. "

Интересно - г-н Калчев е бил счетоводител, точно до момента на източването на парите и след това изчезва. И хоп 6 години по-късно се връща на работа . И как описват господина - "Калчев познава работата и състоянието на "ВиК" в детайли" - ми много ясно...хахаха..знае как се правят нещата. 

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-10 @ 20:45 EET

какво да го коментира ме сополанко-калчев ще си намери майстора 4години мандат

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-18 @ 20:41 EET
Аз мисля, че Дамян Калчев е кадърно и работливо момче и ВиК ще има бъдеще с неговото ръководство за разлика от Величко Василев, който нищо съществено не направи освен че си назначи един куп протежета по партийна линия от БСП и освободи доста кадърни хора, а другите напуснаха по собствено желание, защото не пожелаха да работят с г-н Василев. 
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-02-19 @ 14:38 EET

НОВОНАЗНАЧЕНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЪЩО  НЕ ПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА ЗА ЕЖЕДНЕВНАТА ЛИПСА НА ВОДА ... РЯДКО ИМА ДЕН, В КОЙТО ИМАМЕ ВОДА ПРЕЗ ДЕНЯ А СМЕ В ШИРОК ЦЕНТЪР....ВЕЧЕР СЛЕД 23 Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПИРАНЕТО.ДОРИ МИСЛЯ АКО НЯКОЯ ВЕЧЕР ЗАБРАВЯТ ДА Я СПРАТ ДА ИМ ЗВЪННА ДА ИМ НАПОМНЯ ,ЧЕ НЕЩО СА ПРОПУСНАЛИ ОТНОВ ДА НИ ОСТАВЯТ И ВЪРНАТ В 19 ВЕК!!!ОСОБЕННО СМЕШНИ СА ОБЯСНЕНИЯТА НА ДИСПЕЧЕРИТЕ: "СЪБИРАМЕ ВОДА", "ПРОБЛЕМИ С ПОМПИТА,ТЪЙ КАТО ТОКЕ Е СПРЯЛ","ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ЕОН", "АВАРИИ", "ПРОБЛЕМИ В ШАБЛА"..... И ДОРИ "КВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ НА ВАС,АМИ ПЪЛНЕТЕ СИ ВОДА В БИДОНИ ТА ДА ИМАТЕ...".

ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЧАСТНО ВИК ИЛИ ТОВА ДА БЪДЕ ПРОДАДЕНО,ТАКА И ТАКА ПЛАЩАМЕ СКЪПА ВОДА,ПОНЕ ДА РАЗПОЛАГАМЕ С ТОВА, ЗА  КОЕТО СМЕ ПЛАТИЛИ ... НИЕ ГЛУПАЦИТЕ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ ПЛАЩАТ СЪВЕСТНО... 

ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-04-21 @ 12:44 EEST
ръководел го бил "съвестно" хаха Величко Василев и съвест пък и манталитет на ръководител са несъвместими понятия
ДАМЯН КАЛЧЕВ - НОВИЯТ УПРАВИТЕЛ НА "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-08-06 @ 21:23 EEST
Да се маха този некадърник - Дами - просто и крадливо момче, некадълник от класа, разследван от прокуратура и икономическа полиция. С прости консултанти - Куцаров - разследван за далавери, Радушев - прос военен и не на последно място Ивелин - един некадърник от селски район с голямо самочуствие, без покритие. Да ви е честит простия екип на дружеството - некадърници.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди