изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:37 EEST
Взривиха "Ауди"-та пред хотела на Младен Мутафчийски    
Ред и сигурностБрониран автомобил "Ауди" беше взривен в столичния квартал "Бояна", а последвалият пожар обхвана и паркирана в съседство кола от същата марка с пернишка регистрация. Возилата са били паркирани пред ресторант "Кастело ди Сан Марино" на улица "Карамфил", съобщиха от МВР.

По първоначална информация бронираното возило се води на името на 44-годишния Владимир Георгиев, за когото няма информация да е криминално проявен, а съседното "Ауди" е на жена, чието име засега остава неизвестно.

На мястото на инцидента пристигна главният комисар на МВР Калин Георгиев, който отказа да даде версия за случилото се с обяснението, че минавал пътьом.

Ресторант "Кастело ди Сан Марино" заедно с паркинга, където горяха двата автомобила, е част от хотелски комплекс, собствениост на крупния бизнесмен Младен Мутафчийски. Той е бивш шеф на държавната фирма „Тератон“ за търговия с оръжие, а преди време името му бе замесено със скандалния сайт „Опасните“. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Взривиха "Ауди"-та пред хотела на Младен Мутафчийски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди