изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:02 EEST
Взривиха колата на близък до Златев и Гунински?    
НовиниБронираното "Ауди", което бе взривено пред пред ресторант „Кастело ди Сан Марино” в Бояна преди часове, по неофициални данни е било собственост на строителен предприемач, близък до директора на ЛУКойл – България Валентин Златев

Това съобщава стайтът Фрог.нюз, собственост на крупния бизнесмен Младен Мутафчийски. Негов е и ресторантът, пред който се разигра екшънът.

Според съобщеното от полицията колата е собственост на 44-годишния Владимир Георгиев, за когото няма информация да е криминално проявен.

Владимир Георгиев Владимиров – Житенски, на 44 г., е съдружник с Васил Златев – бащата на петролния бос Валентин Златев, показа проверка на „БЛИЦ” в търговските регистри. Фирми на двамата участват с по 50% в обединението „Стройком”.

Житенски е строителен предприемач с множество фирми с такъв предмет на дейност. Неговата „Джи пи груп” е част от консорциума Метро билд, който спечели търга за строеж на отсечката Обеля-Надежда от софийското метро.

Той е съдружник и с Румен Гунински, чийто син бе отвлечен, във фирмата „Рум ойл”.
Според Фрог.нюз отговарял за строителството на бензиностанциите на ЛУКойл. В ресторанта бизнесменът пристигнал с охрана, но гардовете били в заведението и не следяли какво става на паркинга, пише още сайтът на Мутафчийски.

Взривът стана към 21 ч. снощи. При пожара изгоря и още една кола.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Взривиха колата на близък до Златев и Гунински? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди