изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:25 EEST
90 УЧЕНИЦИ ЗАМИНАВАТ НА ЛАГЕР    
СпортСпортното училище в Добрич “Георги Стойков Раковски” осигури лагер на 90 свои възпитаници

Подготовката извън областния град започва на 22 януари и ще продължи до 6 февруари. Лекоатлетите ще тренират в София. Боксьорите, хандбалистите и колоездачите ще водят занимания в Златни пясъци, а футболистите ще бъдат в Дуранкулак.
От учебното заведение споделиха за спортния сайт "Център спорт", че съвместно със спортно училище от румънския град Констанца работят по международен проект,  финансиран от програма "Учене през целия живот", подпрограма "Коменски" с работно заглавие: "Две европейски училища за бъдещи шампиони". През април предстои нашите спортисти да тренират в северната ни съседка, а догодина комшиите ще върнат визитата.
Основната цел на проекта е да повиши спортните и техническите умения на участващите в него треньори и ученици от двете спортни училища по спортовете: футбол, лека атлетика, вдигане на тежести и борба, чрез съвместни инициативи при изпълнение на работните дейности. Проектът ще даде възможност на участниците да разширят своите познания по различни теми в областта на спорта.
От училището в Добрич заявиха още, че за отминалата 2009 година се нареждат в ТОП 6 на България по брой спечелени отличия от всички спортни учебни заведения. В момента в школото учат 220 деца, които водят занимания в 7 вида спорт
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

90 УЧЕНИЦИ ЗАМИНАВАТ НА ЛАГЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди