изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:36 EEST
ЧЕТИРИ ПРОЕКТА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В МОМЕНТА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
ОбществоЧетири проекта са в процес на изпълнение в момента в община Генерал Тошево. Единият е "Център за детски и младежки дейности" по ОП "Развитие на човешките ресурси". Одобрената му стойност възлиза на 270 000 лева, съобщават от общината.

Другият проект е  "Доизграждане на канализационна мрежа, рехабилитация на водопроводна мрежа и модернизация на ПСОВ, гр. Генерал Тошево" - по ОП "Околна среда" към Министерството на околната среда и водите. Стойността е в размер на малко повече от 300 000 лева. Изпълнява се и проект по Програмата за развитие на селските райони - "За придобиване на умения и постигане на обществена активност на територията за потенциални местни инициативни групи в селските райони", към Министерството на земеделието и храните. Стойността му е 99 900 лв. Работи се и по проекта "Изграждане на индустриални зони", който е по програма ФАР.
От общината отчитат също, че е приключило изпълнението на проекта "Комплексна спортна сграда със съблекални, покрити трибуни и възстановителен център" за сумата от  147 517лв. Сред реализираните дейности са също "За достоен живот на хора с различни видове увреждания и самотно живеещи хора в община Генерал Тошево" по ОП "Развитие на човешките ресурси", "Реконструкция и рехабилитация на алейна мрежа на градски парк" по програма "Красива България", "Ремонт и саниране на ЦДГ "Първи юни", както и проектът "Детски образователен център "Заедно можем". Последният е финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. Общата стойност е 112 500 лева, като собственият принос на общината възлиза на 22 500 лева.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИ ПРОЕКТА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В МОМЕНТА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди