изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:42 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ    
ЛюбопитноЗаповед за излизане в дървена ваканция на учениците трябва да издаде днес кметът на Добрич. Предвижда се тя да е от 24 януари до 4 февруари. Учебните занятия ще се подновят на 9 февруари, защото за 7 и 8 февруари е предвидена междусрочната ваканция. Първият срок обаче за добричките училища няма да приключи предсрочно, както се предвиждаше. Няма възможност 10 дни да се компенсират чрез преструктуриране на учебната програма, обясни Л. Сивков.

ВРАЧКАТА ОТ СЛИВНЕЦИ "ПРИЮТИЛА" КРАДЕНИ "БМВ"-та

Части от лек автомобил "БМВ 735", както и двигател от "БМВ 730", открили при полицейска проверка служители от ІІ РПУ и сектор "Криминална полиция" в дома на известна в региона врачка от село Сливенци, съобщиха от полицията. Полицаите установили, че частите били от коли, откраднати от Варна през 1998  и 1999 г. В жилището на врачката било открито и неразфасовано "БМВ" с украинска регистрация, крадено от Киев. По изясняване на случая за 24 часа са задържани Боян Х. /27 г./ и Христо Х. /19 г./ и двамата от Сливенци. Срещу тях е образувано дело за вещоукривателство.
НДТ - 17 януари 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди