изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:10 EEST
Първият уебсайт у нас за работа от разстояние    
НовиниНовият сайт www.onlinejobs-bg.com предлага възможност на майките в майчинство, на хора с двигателни или други здравословни проблеми, на специалисти, които търсят втора работа или на хора със свободни професии да поддържат своята професионална квалификация и социален тонус като работят чрез личния си компютър и Интернет от дома си.


Опитахме се да създадем място за нов тип връзка между работодатели и кандидати и каним всички, които могат и искат да работят дистантно, без да се налага присъствието им на конкретно работно място, да се възползват от безплатните възможности, които предлага сайтът.
  Идеята извървя доста дълъг път, докато се реализира. Много пъти от Министерството на труда и социалната политика и от Агенцията по заетостта ни уверяваха, че браншовите организации и бизнесът у нас не са готови за подобен тип взаимоотношения работник-работодател. Ние, обаче, сме убедени, а и виждаме вече на практика, че както в целия останал свят, така и в България това е абсолютно логичен и адекватен на действителността начин да се реализираш професионално и да се издържаш.
  На идеята бе дадена гласност още преди година и половина в предаването „Часът на мама” по БТВ, където се проведе и диспут по темата между Александра Антонова, майки, които подкрепят подобен тип трудова борса и експерти от Министерството на труда и социалната политика, Агенцията по заетостта и неправителствени организации. Своята конкретна реализация сайтът дължи на активната подкрепа на списание „9 месеца”, което предостави безценни контакти с професионалисти-програмисти, разработи и медийно партньорство на проекта.
  От началото на месец ноември досега на сайта има регистрирани 1096 човека, от които търсещите работа са 1056! Регистрираните имат често изключително богат опит в най-различни области: правни и юридически услуги, счетоводство, маркетинг и реклама, администрация, банково дело, застраховане, софтуер, консултантски услуги, медии и др. За жалост, все още има малко регистрирани работодатели – едва 13 от цялата страна.
  Сега, когато трудовата борса за онлайн заетост е вече факт, имаме нужда от много по-голяма медийна подкрепа и разгласа! Бихме се радвали на вашето партньорство и приятелство! На сайта има достатъчно свободно пространство за медийни партньори, приятели и, разбира се, рекламодатели! Помогнете ни да докажем, че в 21 век е съвсем дистанционната заетост е адекватна и случваща се форма на заетост и у нас! Надяваме се чрез сайта да бъдем полезни за много хора в неравностойно положение, майки, специалисти, хора със свободни професии! Хора, които да намерят своята нова възможност!
  Благодарим ви за отделеното време и внимание! Надяваме се да ни подкрепите!
  Сайтът www.onlinejobs-bg.com е създаден от Александра Антонова, автор на идеята за сайта и негов инициатор, Димитринка Цветкова, програмист и администратор на сайта, и с медийната подкрепа на списание „9 месеца”.  erogance.eu
 


Сходни връзки

Първият уебсайт у нас за работа от разстояние | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди