изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ

ОВЕН - Цените прекалено много свободата си и не бихте се покол***и да я защитите с цената на много жертви. Свободолюбивия ви дух ще покаже на отсрещната страна, че не търпите ултиматуми.

ТЕЛЕЦ - Следвайте решенията си, без да се обяснявате излишно на околните. Личните ви предпочитания може да ви противопоставят на важни особи и са възможни незначителни недоразумения.

БЛИЗНАЦИ - Днес ви е нужно доста повече време, за да успеете да се справите с възникнал проблем. Интересът ви към човек, с когото не сте се виждали от дълго време е очевиден за всички.

РАК - Днес не допускайте малко познат човек до интимните си тайни, нека първо докаже лоялността си към вас. Любовта е само на една ръка разстояние и ще имате щастието да я хванете отново.

ЛЪВ - Днес се отнасяйте със сериозност към заниманията си, за да се справите с предизвикателствата. Гледайте на хората, с които общувате приятелски, това ще получите и вие от тях.

ДЕВА - В личните си отношения понякога изпадате в дребнавост, което отдалечава най-близките ви от вас. Бъдете отворени към различни нови възможности, които в момента ви се разкриват.

ВЕЗНИ - Днес не се ангажирайте с прекалено много задачи, по-добре ги ограничете, но ги приключете в срок. В противен случай рискувате да пропуснете доста добри делови възможности.

СКОРПИОН - Днес изпитвате съмнения към човек, с когото имате близки отношения и това ви пречи да сте искрени. Подкрепата му ще ви помогне по-лесно да се справите със свой личен проблем.

СТРЕЛЕЦ - Днес няма да срещнете никакви затруднения на работното място, но може да бъде и по-добре. Всички, с които общувате ще са доволни от работата с вас и това ще си проличи по много неща.

КОЗИРОГ - Днес си вземете поука от грешките, които допускате в последно време и станете по-гъвкави и тактични с хората около вас. Личните ви дела ще ви носят напълно заслужено удовлетворение.

ВОДОЛЕЙ - Днес създалата се край вас обстановка ще ви позволи да отхвърлите досадна работа. Делата ви ще се подреждат точно по начина, по който не сте си позволявали и да мечтаете.

РИБИ - Днес не допускайте отчуждаване в отношенията с интимният ви партньор, ако държите на връзката си. Започващите промени от личен характер ще ви се отразят много положително.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди