изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:11 EEST
ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБИТЕ В АЛБЕНА    
НовиниСамо от началото на годината досега 27 двойки са заявили желанието си да се врекат във вечна вярност в курорта Албена.

Едно от първите сватбени тържества тази година ще е в началото на май, когато под венчило ще минат французин и българка, съобщи зам.-директорът „Ресторанти” в Албена АД Христо Пенев. Той посочи, че през миналата година е отбелязан бум на сватбите в Перлата на българското Черноморие. Сватбените си тържества са провели тук над 80 младоженци. По информация на НДТ, много от тях са били в Розариума, който е почти на плажа.  Традиционалистите пък залагат на луксозните хотели. Имало е и по-нестандартни сватбени тържества, при които двойките пристигали с хеликоптер. Историята на курорта помни и случай, в който младоженците сключили брак в самолет.  Обредници от Балчик, Добрич и Варна извършват ритуала по сключване на граждански брак в Албена.
Предстои курортът Албена да издаде сватбен каталог, който се подготвя от миналата година. Именно сватбеният туризъм е едно от новите направления, на които курортът ще залага занапред. Каталогът ще предлага на младоженците различни варианти за незабравимо тържество. Сред тях ще има изобилие от въздушни атракции, увериха от ръководството на туристическото дружество. Въздушни воаяжи за младоженци са организирани между Албена и нос Калиакра. Ще има и холивудски сценарий за сватбено тържество с червени килими и много лукс. От ръководството на курорта са готови да наемат голяма яхта или малък кораб, според претенциите на младоженците. Ще се предлага възможност и за сватбено тържество на покрива на 17-етажния хотел “Добруджа”. Ще се предлагат сватби на лодка в резервата Балтата сред защитени видове растения и птици. Сред предпочитаните се очаква да продължат да бъдат сватбите на морския бряг.
Припомняме, че на общото събрание на „Албена” АД през миналата година бе взето решение в Албена да се изгради и църква. Мястото на храма вече е определено от Българската православна църква. Така ще може да се отговори на все по-растящото търсене на възможности за сватбено тържество в курорта.
 


Сходни връзки

ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБИТЕ В АЛБЕНА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБИТЕ В АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2010-01-18 @ 21:59 EET
toq gei samo laje.ziganite se izbivat da se jenqt v zarq,moje toi da se omaji za nqkoi
ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБИТЕ В АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2010-01-19 @ 17:27 EET
Като не могат да привлекат туристи поне да го направят сватбарски курорт........
ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБИТЕ В АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 09:47 EET
тогава да назначат поп ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди