изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ /видео/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ

ОВЕН - Дайте си малко отдих и споделете деня с близките ви хора. Ще съберете мисли и се заредите с енергия. Работата, децата, приятелите са част от нещата, с които може да се поздравите.

ТЕЛЕЦ - Нетърпеливи сте за изхода от предстоящо събитие, но бъдете спокойни. Ще е благоприятно за вас. Прагматично ще се възползвате, с което ще помогнете и на други хора да подобрят бита си.

БЛИЗНАЦИ - Отнесете се с уважение към оказаното ви внимание и пристъпете към общи действия. Решенията, които вземете днес ще са от значение за бъдещите ви начинания и касаят и много хора.

РАК - Защитавайте интересите си, ако сте убедени в правотата на аргументите си. Не се страхувайте за решения, щом са от полза на всички ви. В обкръжението ви ще се появи нова личност.

ЛЪВ -  Бизнесът и отговорностите към други хора ще се окажат по-важни за някои от вас днес. Професионални интереси ще ви срещнат с човек, с когото ще работите и за в бъдеще заедно.

ДЕВА - В задълбочен разговор ще споделяте идеите и намеренията си с човек, в когото вярвате и с когото можете да работите в екип. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания.

ВЕЗНИ - Вижда се края на проект, за който очаквате добри отзиви и финансови придобивки. Ще работите с повишено настроение, осигурявайки си повече от удобствата, на които държите.

СКОРПИОН - С пословичната си отговорност и последователни в делата си, днес ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Ще се подготвите и за предстоящо пътуване.

СТРЕЛЕЦ - Задълженията ви днес могат да ви дойдат в повече, но не бъдете груби към онези, които имат желание да ви помогнат. Насърчете ги, ако не искате да изгубите интереса им към вас.

КОЗИРОГ - Изпълнението на задачите ви изисква повече яснота по проблемите, по които работите. В тази връзка, ако преценявате, че информацията ви не е достатъчна, потърсете професионален съвет.

ВОДОЛЕЙ - Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования днес. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят.

РИБИ - Благодарение на контактите ви ще си намерите по-бързо работа, в случай, че търсите. А за някои това може да се окаже в чужбина или добри бизнес-контакти с чуждестранни фирми.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди