изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:09 EEST
След Гейзо и Кроки се обадил от Германия: Не съм ранен, връщам се до дни    
Новини Издирваният за магистрални грабежи Емил Милев – Кроки от бандата на Крокодилите се е свързал със свои близки и е заявил, че е готов да се предаде. Това пише в днешния си брой в. „ШОУ”. Според информацията, която е подал, в момента се намирал в Германия и щял до дни да се върне в България, ако му се гарантира, че няма да бъде подложен на насилие при задържането му, разкриха близки до Кроки.

“Жив съм, не са ме убили, връщам се до дни! Нищо ми няма, не съм и ранен”, успокоил близките си Кроки. Също като брат си той използвал скайп, за да общува, без да бъде засечен от полицията.

Емил Милев се опасявал, че може да бъде убит и заради това се страхувал да се върне в България. След като разбрал, че е арестуван брат му, Кроки отишъл в полицията в Германия и показал паспорта си, обяснявайки, че иска да се предаде. Немските ченгета обаче му казали, че няма правно основание за задържането му. В тяхната база данни липсвала и информация за Емил Милев да е издавана европейска заповед за арест.

Кроки твърдял, че се намира в Германия и имал намерение да пътува за Испания, където живее сестра му. Източници на ШОУ обаче разкриха, че в момента той се крие в Сърбия и чака знак от близките си да се прибере в България.

Малко след Нова година бе пуснат слух, че Емил Милев е убит. Твърденията, че Кроки е пострадал тежко при престрелката край Вакарел и починал от раните си, се оказа невярна, пише още „ШОУ”.
Брат му Евгени Милев – Гейзо, който също бе уличен, че е участник в бандата за магистрални грабежи, също твърдеше, че е бил в Германия. Спорд МВР обаче алибито му е фалшиво.

Мария Николаева

Подробности – в новия брой на „ШОУ”
http://blitz.bg/

Задържаха трети от ”Крокодилите”

Гейзо се предаде на Калотина!

Издирваният Гейзо от Крокодилската банда: Ало, от седмица съм в Германия!

МВР обяви двамата ”Крокодили” за издирване

Цветанов: Крокодилите бяха тръгнали да убиват

МВР обяви двамата ”Крокодили” за издирване

 


Сходни връзки

След Гейзо и Кроки се обадил от Германия: Не съм ранен, връщам се до дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди