изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:30 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани две  криминални престъпления.



 

· На 18 януари т.г. на свое редовно заседание Добрички районен съд наложи мярка за неотклонение “Задържане под стража” на лицето С.Е. /31/ от с.Царевец, за това, че на 06 януари т.г. в село Победа е проникнал в частен дом и е извършил кражба на цветен телевизор, електрожен и ъглошлайф.  Лицето е предадено на ОЗ “Охрана” за изпълнение на определението на ДРС.

· На 17 срещу 18 януари т.г. неизвестен извършител е повредил интернет-мрежа, намираща се на ул.”България” в гр.Каварна.  По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителя на престъпното деяние продължава.

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са станали  три  пътно-транспортни произшествия с трима ранени и един убит гражданин.        

 · На 18 януари т.г. в 12,20 ч. е получено съобщение в РУ на МВР Балчик за възникнало ПТП в с.Соколово, общ.Добрич. От пристигналия на място полицейски екип е установено, че лек автомобил “Пежо 205”, управляван от 48-годишната В.Р. от гр.Балчик, поради несъобразена с пътните условия скорост, при заснежена и хлъзгава настилка, губи контрол над автомобила навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил “Рено Лагуна”, с водач Д.С./53/. След сблъсъка автомобилът “Пежо” се удря челно и в крайпътно дърво. От настъпилата катастрофа на място е починал А.К./65/, а В.Р. е настанена за наблюдение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Водачът на “Рено Лагуна” е прегледан и освободен без сериозни наранявания. По двата автомобила са нанесени значителни материални щети.   По случая е образувано досъдебно производство.

· На 18 януари т.г. в 13,25 часа в с.Стожер по пътя Добрич – Варна лек автомобил “Ситроен”, пловдивска регистрация, управляван от 76-годишния К.К., поради движение с несъобразена   с пътните условия скорост, при заснежена и хлъзгава настилка, губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се автомобил “Ауди А3”, варненска регистрация, с водач Д.М. /31/. От  възникналото ПТП возещата се на задната седалка в “Ауди” М.Д. /75/ е получила фрактура на гръдната кост. Настанена е в добричката болница, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

Службите за пожарна безопасност и спасяване в областта са участвали в отводняването на частен дом и гасенето на един пожар в гр.Каварна.  

19 януари 2010 г.                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди