изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
Седем общини във Варненска област са в бедствено положение    
НовиниВарна. Седем общини от Варненска област – Ветрино, Бяла, Суворово, Вълчи дол, Аврен, Долни чифлик и Аксаково, са в бедствено положение. Това съобщиха от Областна администрация - Варна.

И утре училищата във Варненска област ще останат затворени.
Движението на автомобили на автомагистрала „Хемус”, на входа на Варна, е изключително затруднено. Причината е аварирал ТИР, който е блокирал пътя. Образували са се опашки от закъсали автомобили. Екипи на “Гражданска защита” работят на място. Движението е отклонено по стария път за Девня. Натоварено е движението и по пътя за Суворово. Има аварирали автомобили. На място също работят екипи на “Гражданска защита”. Проблемът е, че много от автомобилите са с летни гуми и допълнително затрудняват движението, коментира в тази връзка Славов.
Затваря се за движение пътят в посока Бяла – Обзор.
По информация на Е.ОN, най-тежка е ситуацията в община Варна. В рамките на деня са станали много аварии по мрежата ниско напрежение. В областта сериозни проблеми с електрозахранването няма.
Към момента няма проблеми с пациентите, които са на хемодиализа. По-голямата част от тях са хоспитализирани, тъй като се очаква снеговалежът да продължи.
Областният щаб излезе с решение да изиска от кметовете на общини и от Областното пътно управление протоколите за работата на снегопочистващата техника. Очаква се утре рано сутринта щабът отново да заседава.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Седем общини във Варненска област са в бедствено положение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди