изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:12 EET
18 деца спасени от горяща забавачка    
Новини18 деца и няколко служители са били спасени при пожар в детската градина в Доспат, съобщи директорът на Областна дирекция МВР–Смолян комисар Кирил Хаджихристев

Огънят е избухнал около 9.30 часа тази сутрин в спалното помещение на забавачката, предаде „Фокус”.

Причината за пожара е небрежност от страна на персонала в детското заведение. Те поставили на пластмасов стол електрическа печка, която паднала и го запалила. Огънят се пренесъл върху детско креватче. Служители забелязали пушека и сигнализирали в полицията.

Благодарение на бързата намеса на началника на Районно управление МВР–Доспат Борислав Маринов и още един служител, от сградата успешно са евакуирани 18 деца, както и служителите. Сред тях няма пострадали.

Обгазяване обаче са получили двамата полицаи, които без никакви предпазни средства са влезнали и са потушили огъня до пристигане на пожарната, от където пожарът е потушен изцяло. На двамата е оказана медицинска помощ.

Комисар Кирил Хаджихристев посочи, че е можело да има пострадали деца, ако инцидентът беше станал, до като те спят във въпросното помещение.

 

dir.bg

 


Сходни връзки

18 деца спасени от горяща забавачка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди