изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:48 EEST
Румяна Желева все пак си отива и от МВнР    
Новини
Румяна Желева ще бъде освободена и от поста министър на външните работи, след като вчера оставката й е била одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.


Това заяви съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Искра Фидосова по bTV.

Късно снощи на заседание на комисията е било разгледано искането на Румяна Желева да бъде освободена и от поста на министър на външните работи.
"Получихме писмо от Румяна Желева, с което тя настояваше да бъде освободена и от министерския пост. Ние се съобразихме с това нейно желание и решихме да бъде освободена. Изпратихме нашето решение на премиера Бойко Борисов", допълни Искра Фидосова.

Вчера Борисов не прие оставката на Желева като външен министър.

По думите на Фидосова, на снощното заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ не е присъствал премиерът Бойко Борисов, но са били проведени няколко телефонни разговора с него.

"Румяна Желева е един коректен и честен човек и предполагам, че след всичко това се чувства недобре. Затова ние решихме да се съобразим с нейното желание", каза още Фидосова.

Вицепремиерът Цветан Цветанов потвърди по БНТ и БНР, че ГЕРБ вече има политическо решение да се приеме оставката на Желева и като външен министър.
Късно снощи беше взето това решение и днес ще бъде публикувано официално на сайта на партия ГЕРБ, заяви Цветанов. Правителството днес няма нужда от подобен скандал, мотивира решението той. Румяна Желева вече е уведомена за това.

"Всички в ГЕРБ са убедени, че отношението към Румяна Желева е тенденциозно. За съжаление това е поредната случка, при която България не можа да се консолидира за номинация, която ще бъде в интерес на държавата. Много спекулативно се поднася информацията и се търси всякаква форма да се очерни един човек, който се ползва с изключителен авторитет", допълни Цветанов по програма "Хоризонт". dir.bg
 


Сходни връзки

Румяна Желева все пак си отива и от МВнР | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Румяна Желева все пак си отива и от МВнР
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 12:34 EET

Така е честните и отговорни хора немогат да виреят в гнездо на змии.Била некомпетентна ами след тоя нож в гърба който и заби Първанова как не е припаднала там

Румяна Желева все пак си отива и от МВнР
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 18:20 EET
Е,сега да си стои в къщи,никой няма да и пречи.
Румяна Желева все пак си отива и от МВнР
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 13:19 EET
Всичко е много просто. Западненците не им пука за духа на закона, главното е буквата да е спазена. Ако се разровим по-дълбоко, то ще се окаже че ВСИЧКИ ЕВРОКОМИСАРИ ИМАТ ФИРМИ и/или УЧАСТВАТ В РАЗНИ УПРАВИТЕЛНИ СЪВЕТИ (За справки четете Иржи Марек "Атентата срещу министър председателя"). Обаче всичко става чрез подставени лица. Всеки си има своите си ЗИЦПРЕДСЕДАТЕЛИ(C) (за справки към "Рога и Копита" ООД създадена от Илф и Петров). Но наща Румянка си е решила, че може да мине метър. Но наща Румянка започва да лъже и да шикалкави когато я хващат в крачка. Но наща Румянка не може да разбере че трябва САМА да си подаде оставката след такъв резил. Гусин Барозу не може да и я поиска, защото такъв е дипломатическият ЕТИКЕТ. Не можеш да поискаш оставката на същество, което току що си номинирал за даден пост, без да си подадеш своята. Съгласно същият етикет той може едиствено да изрази своето съчуствие и подкрепа (И да чака малоумната коза сама да се сети какво да направи.). Когато на наща Румянка и обясняват насаме каква точно е издънката, и че е ДЛЪЖНА да си подаде оствакята, то тя започва да врещи обидено пред медиите. След това нашият високоинтелигентен министър председател заявява по обед, че тя ще продължи да е министър на външните работи. След това се налага и на нашия високогениален министър да му обясняват същото. Същия ден вечерта следва изявление че тя нама да е министър на външните работи. О защо Иржи Марек, Ярослав Хашек, Иля Илф, Евгени Петров, Чудомир, Марк Твен и О'Хенри не са още живи, такъв материал не е за испускане. Мечтата на журналиста - гнусен, свински, смрадлив скандал с малоумни действащи лица.
Румяна Желева все пак си отива и от МВнР
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 14:04 EET

Каква личностна драма, драги зрителЕ и уважаеми радиослушателИ... Сега - всеки месец декларацийка в НАП, като другите безработни... Да види тя, хубаво ли е да не знаеш дей аденския залиФ... :-)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди