изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ

ОВЕН - Любопитни сте за света около вас и с интерес ще се отнесете към предлагащите ви се възможности. С хора от професионалната ви среда ще дискутирате проблеми, отразяващи се на работата.

ТЕЛЕЦ - С усмивка и добра дума ще привличате доброто към себе си. Това ще ви сближи повече с околните, които също ще изразят отношението си към вас, а то няма да ви разочарова.

БЛИЗНАЦИ - Без особени усилия ще привличате вниманието върху себе си. Ако предпочетете своите начини за справяне със ситуацията, ще успеете, макар и с цената на повече усилия, но такива сте вие.

РАК - С отговорното си отношение към работа ще постигнете повече от нещата, към които се стремите. Въпреки умората и раздразнението запазете приветливото си поведение.

ЛЪВ - Ролята на балансьори ви приляга отлично, стига самите вие да сте в хармония със себе си. Имате причини да се покажете подготвени по въпрос, който предстои да бъде обсъждан с колегите.

ДЕВА - Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви.

ВЕЗНИ - Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви.

СКОРПИОН - Оставете дългосрочните цели и се погрижете за текущите си задължения. Добре съзнавате, че промяната, която предстои ще ви наложи и ограничения, но избора си е ваш.

СТРЕЛЕЦ - Ако в делата си се съобразявате предимно със себе си, може да си създадете неудобства с. Не позволявайте на емоциите и личните предпочитания да определят отношението ви.

КОЗИРОГ - Бъдете практични и без излишна суетност следвайте набелязаните си цели. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето си.

ВОДОЛЕЙ - Работете за подобряване на физическата си и психическа форма. В съчетание с желанието ви за промяна те ще направят делата ви по-бързо реализуеми и успешни.

РИБИ - Денят ви ще премине с по-малко психическо натоварване, погрижили сте се за организацията и няма да срещнете особени затруднения в работата си. Очакват ви постижения.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди