изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:10 EEST
Снегът блокира автобус с молдовци край Дуранкулак    
Новини

Продължава работата на спасителните екипи на Гражданска защита, които след многочасова работа достигнаха КПП Дуранкулак. Вчера бе получен сигнал за блокирал там автобус с молдовски туристи. Оказа се, че автобусите са седем и са заседнали на румънска територия. Въпреки това българският екип пристигна на мястото пръв и оказва помощ на пътниците, сред които има и малки деца.



В останалата част на страната - републиканските пътища са проходими при зимни условия с изключение на област Добрич - съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура". Няма затворени участъци по автомагистралите "Тракия" и "Хемус".

Частично заледени участъци има по пътищата в област Благоевград, Шумен, Кюстендил, Стара Загора, Варна, Бургас и Хасково, по високите и усойни места на областите Сливен и Смолян.

Тези участъци постоянно се почистват и опесъчават. Екипите на Гражданска защита остават в готовност в област Руен, където късно снощи бе отменено бедственото положение, заради прогнози за влошаване на времето. BNT.BG

 


Сходни връзки

Снегът блокира автобус с молдовци край Дуранкулак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди