изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:42 EEST
БЛАГОДАРНОСТ    
ЗдравеОгромна благодарност към работещите в АГ-отделение и Отделението за новородени изказва Десислава Попова от Добрич.


Само преди няколко дни - на 18 януари, тя стана майка за втори път. На бял свят с тегло 3 150 грама и 50 сантиметра се появи синът й. Мъжът ще носи името Спартак. "Избрах го, защото самото име говори за сила и респект - сподели Десислава. - А е и зодия "Зозирог". Тя разказа, че каката на Спартак - 5-годишната Кристияна, няма търпение да прегърне братчето си. Специалните благодарности на Десислава са към д-р Иванка Михайлова - лекарят, при когото синът й се е появил на бял свят, и към целия екип. За Отделението за новородени сподели, че много добре се грижат за бебетата - "винаги са повити, креватчетата им са подредени". Младата майка допълва, че и в АГ-отделение всички са много добри и внимателни.
Да са отзивчиви и все така всеотдайни - това е посланието, което отправя Десислава Попова към всички, работещи в АГ-отделение и Отделението за новородени по повод професионалния им празник - Деня на родилната помощ. И допълва: "Весел празник!" НДТ


 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЛАГОДАРНОСТ
Автор: Anonymous да 2010-01-21 @ 19:19 EET
ДОКТОР МИХАЙЛОВА Е УНИКАЛЕН ЧОВЕК! ПРИ НЕЯ СЕ РОДИ И МОЕТО СЪКРОВИЩЕ ПРЕДИ ОСЕМ ГОДИНИ! БЛАГОДАРЯ И ЗА ТЪРПЕНИЕТО ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА !!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди