изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:43 EEST
СПЕЦИАЛНО ЗА НДТ: ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 22 – 28 януари 2010 година    
Времето

В края на тази и началото на следващата седмица се очаква ново влошаване на времето. В петък и събота на много места ще има валежи от сняг, в петък по Черноморието от дъжд и сняг. Там ще има условия за поледици! Относително повече валежи ще има в Югоизточна България и по Южното Черноморие. Вятърът във вътрешността ще е умерен, по Черноморието силен до бурен от север. Ще се образуват нови навявания!



Преобладаващите минимални температури ще са минус 14 – минус 9 градуса, по Черноморието с около 5 градуса по-високи. Максималните ще са минус 9 – минус 4 градуса, в петък по Черноморието минус 5 – 0. 

В началото на седмицата облачността ще намалее, вятърът ще отслабне. Минималните температури във вътрешността ще спаднат до минус 16 – минус 19 градуса, максималните ще са минус 10 – минус 5 градуса.  

В средата на следващата седмица температурите ще се покачат с около 5 градуса. Облачността ще се увеличи, очакват се слаби валежи, предимно от сняг.

Вълнението на морето при усилване на вятъра ще се увеличи до 4 бала. Температурата на морската вода ще продължи да се понижава.

 

Деж. синоптик: Мирослав Петров

 

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

СПЕЦИАЛНО ЗА НДТ: ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 22 – 28 януари 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди