изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
СЛАВИ ПРАВИ ПАРТИЯ НАЕСЕН    
ПолитикаШоуменът вече мина успешно през първия етап на проекта си - да се скара с Бойко Борисов и да покаже, че е негова алтернатива. Още не е ясно дали Слави ще оглави сам партията си или ще сложи подставено лице - Иво Сиромахов или Татяна Дончева. Слави Трифонов усилено подготвя учредяването на своя политическа партия, научи BNews. Проектът ще бъде обявен официално през есента

Слави вече премина успешно през първия етап от осъществяването на политическите си планове, довериха запознати с намеренията на Дългия. Шоуменът успя да се скара публично с доскорошния си приятел Бойко Борисов и така да покаже, че е алтернатива на лидера на ГЕРБ и на неговото присъствие в политиката.

Трифонов все още не е решил дали да излезе с името и лицето си начело на бъдещата политическа формация или да сложи подставено лице, което да я оглави. Кулоарната информация разнася новината, че е възможно Слави да направи партиен лидер сценариста си Иво Сиромахов. Така той ще копира предшествениците си в политиката Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов, които сложиха други хора начело на партиите си, вместо сами да се ангажират с проектите си. По тази схема царят се довери на Пламен Панайотов, а Бойко - на Цветан Цветанов.

Не било изключено обаче някогашният революционер да слее пътя си и с този на червената бунтарка Татяна Дончева и да й предложи тя да оглави партията му. Ако това стане, Трифонов ще може да остане в ефира и да продължи кариерата си на шоумен.

Другият варинат, над който Слави разсъждавал, бил да зареже телевизията

и да се посвети изцяло на политиката. Какво точно ще реши Дългият обаче, ще стане ясно най-рано през септември.

В предаването си във вторник вечерта Трифонов призна, че си е мислил по въпроса, че ако се появи качествен лидер, той може да вкара в парламента редица хора и да бъде ракета-носител. "Хрумвало ми е, че аз мога да бъда ракета-носител!", сподели той. Слави в крайна сметка довери и, че наистина е бил готов да препоръча на Бойко Борисов "достойни" хора за политиката. Няколко дни по-рано пък самият премиер обяви, че Дългият е искал да посочи половината от министрите в правителството на ГЕРБ.

Според политически наблюдатели обаче по-вероятно е Слави Трифонов да се впише в политически проект с президента Първанов отколкото с Татяна Дончева. "Тя ще прави гражданско движение и дори и да бъде поканен в него, Слави едва ли ще приеме", смята червеният стратег Цвятко Цветков. Според него тв водещият ще обвърже политическото си бъдеще и с бившия МВР-шеф Румен Петков, който наскоро гостува в шоуто му.

Пред BNews Цветков не даде големи шансове за успех на бъдещата формация на Дългия. "Създаването на нови партии няма да е новост, но е илюзия ,че някой може да създаде нещо ново, което реално да тежи", каза Цветков.

http://loran.blog.bg

 


Сходни връзки

СЛАВИ ПРАВИ ПАРТИЯ НАЕСЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди