изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:39 EET
Най-секси тяло    
Любопитно Жената с най-красиво тяло, оглавяваща класациите в последно време, е британската актриса Кейт Уинслет. Тя е позната на зрителите с ролите си в “Титаник”, “Пътят на промените” и “Четецът”, като последният й донесе “Оскар” за най-добра актриса миналата година.

Кейт бе обявена за жената с най-секси тяло, в анкета, съставена от 2000 британки. Любопитното е, че актрисата не е от най-фините, напротив, винаги е била сред дамите в Холивуд с проблемно тегло. Но самата тя неведнъж е признавала в интервюта, че няколкото излишни килца не я притесняват, а даже я карат да се чувства по-истинска жена. Защо тогава, след като няма манекенски пропорции, актрисата води в класациите за най-секси тяло?

Истината може би се крие в самочувствието. Британката е горда с тялото си и не се свени да го показва в лъскави фотосесии. Дори и леко закръглена обаче, Кейт изглежда чувствена и самоуверена. А това я прави и супер секси, нали?

Ето как актрисата поддържа форма, без да гладува и да изтезава тялото си със зверски диети:
- изключила е хляба, готовите храни и алкохола от менюто си;
- притъпява глада за сладко, като хапва две-три курабийки, не цяла кутия;
- от време на време тича на пътека във фитнеса, джогинг;
- предпочита здравословната храна – плодове, зеленчуци, мюсли.

http://www.az-jenata.com

Хю Хефнър иска Кейт Уинслет в Playboy

Собственикът на Playboy Хю Хефнър се надява, че успее да убеди носителката на Оскар Кейт Уинслет да се снима за списанието.

Британската звезда е известна с това, че често се разсъблича във филмите, които снима. Наскоро Кейт Уинслет обеща, че няма повече да се снима гола за филмови продукции и на това се надява Хю Хефнър.

"Конкуренцията при мъжките списания стана изключително силна в последните години. Кейт ще бъде едно прекрасно допълнение към всички онези жени, които са се снимали за Playboy", сподели той. 

 lifestyle.ibox.bg

Patrice Hollis 41 Patrice Hollis

2007.08.Tamara Sky.38 Tamara Sky

 

 


Сходни връзки

Най-секси тяло | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди