изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:06 EEST
ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ    
НовиниОт община Добрич разпространиха призив до гражданите да освободят уличните платна от неправилно паркираните автомобили, за да могат почистващите машини да навлязат в улиците и да изпълнят своите ангажименти по тяхното почистване.

„При условие, че улиците “Славянска”, “Райко Цончев”, “Панайот Хитов”, “Страцин” и “Кирил и Методий” не бъдат освободени от автомобили, улиците ще останат непочистени и ще продължават да бъдат трудно проходими. За да бъдат достъпни и проходими улиците в Добрич и за да сме доволни от почистването на нашия град трябва да бъдем отговорни и дисциплинирани”, се казва в обръщението.    
„Всички имаме максимални очаквания и желаем да живеем в чист и подреден град. Това обаче ще се случи единствено и само тогава, когато осъзнаем, че освен права имаме отговорности и задължения”, заявяват още от кметството. И за пореден път призовават да освободим уличните платна за достъп на почистващите машини.
 


Сходни връзки

ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-23 @ 09:02 EET

Този призив трябва да важи през цялата година,защото ако сега машините не могат да почистват,ние майките с колички ние е трудно и през останалото време на годините да се движим спокойно по тротоарите.Крайно време е общината да предприеме някакви санкции за шофьорите които са спрели автомобилите си по тротоарите и близо до тротоарите.Този,който има автомобил да го прибира в гараж или на паркинг.

ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-23 @ 12:26 EET
Kолко от притежателите на коли имат гаражи в Добрич? Вече повечето семейства  имат по две  или три коли. При това строителство на панелки и  блокове без гаражи е невъзможно да има ред в паркирането. Навремето се отчуждиха апетитни имоти в центъра за разширение на ул. "Отец Паисий" и после построиха сгради  до БЧК като навлязоха дори на тротоара, а улицата остана такава каквато е била и преди. Там където могат да се построят гаражи в междублоковите пространства, общината предоставя местата не на живеещите в блоковете, а на търгаши, които ги строят и продават по 15000лв.
ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-23 @ 12:33 EET

Браво на предишния коментар!

Абсолютно точно казано!

ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-23 @ 13:26 EET
И в такъв случай ние да хвърчим ли?Да спрат да си купуват коли преди да са си осигурили място за паркиране.Много смешно!!!!!Децата ни на какъв ред ще ги учим-да ходят по пътя или да спазват правилата да се движат по тротоарите?
ОТ ОБЩИНАТА ПРИЗОВАВАТ ДА НЯМА ПАРКИРАНИ КОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-23 @ 13:36 EET

Това са тежки зимни условия. Много от колите няма да могат да се преместят. Добре е обаче собствениците да проявят гражданско отношение и с по една лопата да се дигнат и да си отровят собствеността. Не е толкова голяма площта. Аз така правя, въпреки че колата ми е в един кьорсокак и вероятно не пречи, изровена е и е подготвена да излети по всяко едно време на денонощието. И снегът го пренасям с кофи, там където няма да пречи.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди