изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:09 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 24.01.2010    
Времето

През нощта срещу неделя и в неделя преди обяд все още в източната половина от страната и на места из Дунавската равнина ще превалява слаб сняг, но до края на неделния ден валежите ще спрат, а облачността почти навсякъде ще намалее. Вятърът в повечето райони ще отслабне, но в Източна България ще остане умерен до силен от север. В Северна и Източна България сутрешните температури ще са между минус 18 и минус 13°, а през деня ще достигат до минус 10 , минус 5°. В Югозападна България и Западна Тракия температурите ще са по-високи: минимални между минус 7 и минус 12, максимални - минус 5 и 0°.



Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца.

По високите части на планините през деня облачността ще намалее до слънчево, но в предобедните часове все още на места по склоновете ще превалява слаб сняг. Вятърът по билата и върховете ще бъде умерен. Студено, дневна температура на 1200 м.н.в около -10°, на 2000 м.н.в около -15°.

По Черноморието ще продължи да духа умерен до силен северен вятър. Преди обяд все още ще превалява слаб сняг, но по-късно през деня ще спре, а облачността ще се разкъса. Студено, с максимални температури около -7°, -8°.

Дежурен синоптик: Орлин Лазар

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 24.01.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди