изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:37 EEST
В ДОБРИЧ ОПРАЗВАТ ЩАНДОВЕТЕ    
НовиниНа празни щандове се натъкнаха днес клиентите на най-големия хипермаркет в Добрич. Странната гледка, присъща за други времена, втрещяваше всички клиенти на магазина още при влизането им, тъй като рафтовете за плодове и зеленчуци са на самия вход.

Така изглеждаха днес магазините в Добрич Така изглеждаха днес магазините в Добрич  

„От вчера народът пазари и се запасява все едно ще има война. Изкупиха всички портокали, мандарини, кивита, грейпфурти, круши, ябълки – всичко. Няма вече и плодове, които по-рядко се купуват и не са по джоба на хората – ананаси, дини, пъпеши… Липсват и зеленчуците. Вижте, останаха няколко килограма картофи и краставици, които след малко ще бъдат изкупени. Всичко останало е разграбено”, коментира един от служителите на магазина, след като го попитахме къде са плодовете и зеленчуците. Тези дни институциите отправиха апел към народа да се запаси с хранителни продукти и по възможност да не излиза от домовете си, заради зимния ад. Репортерският екип установи, че плодове и зеленчуци липсваха и в по-малките магазини, както и в кооперативните пазарчета в жилищните квартали. Причината бе, че продавачите решиха в студения ден да останат в домовете си.

 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ ОПРАЗВАТ ЩАНДОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди