изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ

ОВЕН - Каквито и препятствия да срещнете, не се отказвайте от намеренията си точно днес. Важното е, че ще успявате и това ще подсилва самочувствието ви на можещи и уверени в себе си хора.

ТЕЛЕЦ - Ще срещате разбиране сред обкръжението си и то ще ви мотивира да продължавате да действате. Едно запознанство ще играе роля за бъдещето ви и ще ви изведе към нови върхове.

БЛИЗНАЦИ - Приятни неща ще ви накарат да забравите поне за малко професионалните въпроси, което в никакъв случай няма да ви накара да съжалявате. Трябва и да се почива.

РАК - Занимания, от важност за вас и семейството ви, ще погълнат изцяло вниманието ви. Самотните ще търсят компанията на стари приятели или ще се отдадат на философски размисли.

ЛЪВ - Възможно е да получите отказ за съдействие от хора, на които разчитали и това да наложи промяна в плановете ви. Приемете го философски, не се тревожете излишно.

ДЕВА - Очевидно днес планираните действия се отлагат за по-късен етап. Не бъдете прекалено самонадеяни, с добра дума ще постигнете повече. Кратко пътуване ще ви се отрази много добре.

ВЕЗНИ - Търсенията ви ще се увенчаят с успех, условията са благоприятни за започване на работа по проект, който ще ви донесе доста добри доходи. Не губете ценно време в излишни колебания.

СКОРПИОН - Ще ви очарова човек от обкръжението ви, който също не е безразличен към вас. Не бъдете припрени, оставете нещата на естествения им ход и ще сте доволни от резултата.

СТРЕЛЕЦ - Близките ви имат очаквания, в които не бива да остават излъгани. Не ги разочаровайте точно днес. И без промяна на плановете ви ще успеете да се справите с отговорностите си.

КОЗИРОГ - Приключвайки успешно поет ангажимент ще спечелите доверието на някой, който е хранел съмнения към вас до сега. Нещо повече, възможно е да се породи по-силна връзка между вас.

ВОДОЛЕЙ - Ще се почувствате привлечени от човек, който ще ви впечатли с разсъжденията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество или нова любов.

РИБИ - Отпуснете душата си днес и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки. Една любов ще направи живота ви доста по-вълнуващ и интересен от преди.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди