изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:58 EEST
Пътят Старо Оряхово - Обзор - Слънчев бряг остава затворен за движение    
НовиниБургас. Остава затворен за движение пътят Старо Оряхово - Обзор - Слънчев бряг. Това съобщиха за радио „Фокус” - Бургас от Областното пътно управление. От там уточниха, че проблемите по отсечката са на територията на Варненска област и пътят Обзор – Слънчев бряг е проходим. Обходният маршрут за пътуващите към Варна е през Ришкия проход, където всички автомобили трябва да са с вериги, а товарните без ремаркета и полуремаркета.

Магистралният участък Бургас – Карнобат също остава затворен, както и обходът на Карнобат. Затворени са още Дюлинският проход и пътят Ямбол – Средец. В момента е отворен пътят Царево – Резово, но отсечката е трудно проходима и е възможно да бъде затворена отново заради силния вятър и снегонавяванията. Видимостта на много места е нарушена, заради вятъра, който духа и образува вихрушки. Седем катастрофи са станали в Бургас през изминалото денонощие, каза дежурният от КАТ. При инцидентите жертви и ранени няма, има нанесени само материални щети. Дежурните от община Бургас съобщиха, че нощта в града е преминала спокойно. Те са получили 15 сигнала за заледени и хлъзгави пътни участъци. Изпратени са екипи, които да почистват улиците. Директорът на „Гражданска защита” - Бургас инж. Йордан Лозев съобщи, че бедстващи райони в областта няма и навсякъде има ток и вода. Екипи на „Гражданска защита” вечерта са помогнали на два автомобила, излезли извън пътното платно. Пътищата навсякъде се почистват и опесъчават. Летище и Пристанище Бургас работят нормално, съобщиха от аеропорта и пристанището в града. Летище Бургас е отворено и днес ще обслужи общо четири полета.
Калина ЕНЧЕВА
 


Сходни връзки

Пътят Старо Оряхово - Обзор - Слънчев бряг остава затворен за движение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди