изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:29 EET
БЯЛАТА СМЪРТ ПОСЕЧЕ КЛОШАР В ШУМЕН    
НовиниСтуденият северен вятър е достигал до 50 километра в час на нос Калиакра, в района на Шабла и на нос Емине. Подобни пулсации е имало в първата част на нощта и във Варна, но до сутринта вятърът там е отслабнал.


Клошар премръзна и почина на улица в центъра на Шумен. Тялото му бе намерено до казан на улица „Скопие“ на метри от централата на местното ВиК в 7,30 ч. сутринта, предаде БГНЕС. Предполага се, че мъжът е умрял от студ, тъй като по тялото му няма видими следи от насилие.
От Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен завиха, че тази нощ температурата е паднала до минус 13 градуса.

Най-ниската измерена температура през нощта е в Драгоман - минус 17 градуса.  Това съобщи за БТА дежурният синоптик в НИМХ на БАН Любка Кумчева. В Добрич и на нос Калиакра са измерени минус 16 градуса, минус 15 е било в Разград, а в Русе, Силистра и в Шабла - минус 14 градуса.

Студеният северен вятър е достигал до 50 километра в час на нос Калиакра, в района на Шабла и на нос Емине. Подобни пулсации е имало в първата част на нощта и във Варна, но до сутринта вятърът там е отслабнал.

Измерените през нощта температура са все още далеч от абсолютните минимуми за днешния ден. На 24 януари 1942 година в Казанлък и Чирпан са измерени минус 33 градуса, а в Кнежа - минус 35 градуса. Най-студено на днешния ден е било в София през 1941 година - минус 28 градуса.

dir.bg

ОЩЕ ДВАМА УМРЯХА ОТ СТУД. БЯЛАТА СМЪРТ ОТНЕ ВЕЧЕ ТРИ ЖИВОТА

БЯЛАТА СМЪРТ НАВЕСТИ ДОБРИЧКО

ЗА 200 ДОЛАРА МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ С ТАПИЯ, ЧЕ СТЕ КАЧИЛИ ЕВЕРЕСТ

 


Сходни връзки

БЯЛАТА СМЪРТ ПОСЕЧЕ КЛОШАР В ШУМЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди