изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:30 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  три криминални престъпления.

· След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУ на МВР Добрич, на 22 януари около 16,30 часа е установен 42-годишния И.В. от Добрич, бракониерствал със законно притежавана ловна пушка в землището на с.Стефан Караджа, община Добричка. По случая е образувано досъдебно производство за  нарушение на Закона за лова и опазване на дивеча.

               · За времето от 25 декември 2009 до 23 януари т.г. неизвестен извършител е проникнал в къща в гр.Генерал Тошево и е извършил кражба на диван, два фотьойла и холова масичка. Съобщение за извършеното престъпление е подадено на 23 януари т.г. в РУ на МВР Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

· В хода на работата по разследване на задържаната организирана престъпна група през м.Декември м.г., занимаваща се с наркоразпространение и други тежки престъпления, и след проведени допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ на МВР Добрич е намерено и иззето незаконно  притежавано  оръжие и боеприпаси. От  нарочно направени скривалища,  в полезащитни  пояси край гр.Добрич са иззети  автомат “Калашник”- нарязан на парчета, ръчна граната тип “Лимонка”, газов пистолет преправен за боен, бойни патрони  и пушка с нарязана цев. Работата по документирането  на цялостната престъпна дейност на групата и установяване съпричастността им към други извършени деяния продължава   

 През почивните дни са станали  пет пътно- транспортни произшествия  с един ранен гражданин.

               · На 23 януари т.г. в 15,50  часа по ул.”Христо Ботев” в гр.Добрич лек автомобил с неустановена марка и водач, поради движение с несъобразена скорост блъска движещото се по пътното платно 16-годишно момиче с инициали Ч.Д. След инцидента водача напуска мястото на произшествието и се укрива. Пострадалото момиче е отведено в Центъра за спешна помощ и след медицински преглед е освободена с локсация на дясна подбедрица, без опасност за живота. Работата по случая продължава.

    През почивните дни са регистрирани три  пожара, от които един с нанесени материални щети. 

            На 24 януари в 18,30 часа е възникнал пожар в ел.табло в жилищна кооперация, намираща се на ул.”Ропотамо” в гр.Добрич. От пристигналите противопожарни екипи е установено, че причина за възникналия инцидент е късо съединение от претоварване на ел.инсталацията. Унищожен е около 1 метър захранващ кабел. 

25 януари 2010 г.                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-03 @ 14:01 EET
kato gledam na snimkata nito orajie vijdam samo kuopchina  jelqzo za vtorichni surovini  i nischo poveche pak ste skalapili nescho tozi koito vi e pratil tam zascho ne go pitate otkade e naqsno sas vsichko tiova  znachi i toi e saprichasten kam momchetata  moga li da znam az kakvo ima v poqsote ako ne sam  sauchastnik  zascho ne doide da vi go kaje nqkoi grajdanin ami  narkodilarcheto ot balik koeto se razhojda na svoboda  i pravi mangizi   a topi drugite za tova koeto pravi i sega sled kato momchetata sa vatre kak i otkade narkomanite se snabdqvat s narkotici  ami kak otkade nali na sopola momchetata rabotqt  denonoschno  navsqkade cigani na kuopchimki i v barovete i v diskotekite  po okolovrastnoto ama tqh nikoi ne gi vijda  zaschoto dokato ne se spre korupciqta vinagi sche ima takiva kato sopola koito iska da e nedosegaem  i nikoi da ne mu prechi ama sche mu poprechi  kato se izredqt imenata na sadii prokurori i doznateli a da idat da dokazvat togava te obratno  na tova    che nqmat nischo obscho sas sopolamkoto vie  mai naistina neiskate da povqrvate che horata sa naqsno sas vsichko koeto stava okolo tqh

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди