изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:02 EEST
ОКОЛО 310 000 ЛЕВА ЗАДЕЛЯ ОБЩИНАТА ЗА СДРУЖЕНИЕТО ЗА РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО    
НовиниДве решения за заделяне на средства от бюджета на община Добрич за сдружението с нестопанска цел „Управление на отпадъците – регион Добрич” се предвижда да вземат на януарската си сесия общинските съветници от Добрич. План-сметката на разходите за дейност „Чистота” за 2010 година включва и разходите за закупуване на компактор за депото.

За целта се предвижда да се заделят 278 040 лева. С писма от януари от сдружението, което има за задача да проектира и изгради регионално депо за твърди битови отпадъци, са уведомили всички общини, които членуват в него, че е направен разчет на необходимите средства за финализиране на работното проектиране и изпълнение на дейностите по реализация на проекта. Поканени са общините да участват в осигуряването на тези средства съобразно броя на населението си. В тази връзка се предвижда от общинския бюджет на Добрич да се задели сумата от 29 837 лева. Те ще са целеви средства за извършване на подготвителните дейности за кандидатстване по ОП „Околна среда 2007-2013”.
 


Сходни връзки

ОКОЛО 310 000 ЛЕВА ЗАДЕЛЯ ОБЩИНАТА ЗА СДРУЖЕНИЕТО ЗА РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди