изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:07 EEST
ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК    
Новини

Добричлията е сред шестимата маниаци, които бяха задържани столицата заради педофилия. 21-годишният Климент Кунш е възпитаник на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника в Добрич. Завършил е преди четири години. Класира се в десятката на национална олимпиада по информатика и веднага е приет като студент в Пловдив в специалността "Математика и информатика", каза директорката на училището инж. Славка Иванова.



"Много сме изненадани. Семейството е много хубаво. Преди време и майка му работеше при нас като библиотекарка" - сподели още пред НДТ инж. Иванова. Тя описа Климент Кунш като възпитано, тихо и кротко момче. По Коледа го срещнала със семейството му и си честитили празниците.

През 2006 г. Климент се е изявил по време на т.нар. Ден на кариерата, организиран по повод 65 години от създаването на ПГ по МТЕ "М.В.Ломоносов". В качеството си на председател на Ученическия съвет той е представил презентация на обучението в специалността "Програмист". През 2005 г. пък е участвал в Национална среща на детските и младежки парламенти като представител на Младежкия градски съвет на Добрич.

Шестимата маниаци, изнасилвали малолетни, са оставени в ареста, писа в. "Монитор".

В monitor.bg пише още: "Педофилът Климент имал рожден ден в сряда. На него щяло да има много момченца и алкохол.
5 малолетни деца е трябвало да зарадват педофила Климент Кунш за 21-вия му рожден ден, който е тази сряда. Това съобщиха пред "Монитор" източници от разследването. Партито щяло да бъде с много алкохол и момченца, а рожденикът сам щял да си избира с кое дете да прави секс. Извратената оргия обаче няма да се състои, тъй като Кунш беше арестуван заедно с още 5-има педофили миналата седмица, а вчера Софийският районен съд ги остави в ареста за постоянно. Срещу шестимата са повдигнати обвинения за блудство с малолетни деца. Предстои групата да получи и второ обвинение за склоняване към проституция. Бандата изроди е действала близо 4 години, като жертвите са записвани с камера, докато правят фелацио и анален секс, а след това са изнудвани да водят свои приятели на педофилите, ако не искат кадрите да се появят в интернет. Точно в 13 часа вчера шестимата бяха вкарани в съдебната зала с белезници на китките
. Всички си криеха лицата освен Асен Николов-Беззъбия. Мъжът беше небръснат, облечен със същите дрехи, с които беше задържан в сряда, и нагло се усмихваше пред камерите. Николов е частен детектив и заедно с Климент Кунш-Клеменс набирали малчуганите от сайтове за запознанства и училища. Двамата осигурявали деца за тартора на педофилите Георги Лазаров, у когото живеели. Получавали по 500 лева за всяко доведено по-красиво момче. Хлапетата, които Лазаров не харесвал, били ползвани от Климент и Асен. За транспорта на децата отговарял Николай Ганев, известен с прякора Ники Таксито. В замяна той също можел да се възползва от децата безплатно. Другите двама задържани - Пенчо Чавдаров, който работел като администратор в хотел в столичния кв. "Драгалевци", и Асен Иванов, са били в периферията на педофилската група - двамата обаче остават в ареста, защото има данни, че също са спали с децата. Иванов е бил пасивен хомосексуалист. Той обичал да прави фелацио и да предразполага присъстващите на купоните. Децата, които отказвали да участват в извращенията, били приспивани с коктейл от алкохол и лекарства за епилепсия.  "След като си изпиеш алкохола с екстрите, заспиваш и все едно изпадаш в кома. Два часа могат да правят с теб каквото си искат и дори да си вкарат цялата ръкa в тялото ти, без да се събудиш. На някои им завираха пепелници под формата на фалоси", обясни пред "Монитор" дете, станало жертва на педофилите. С изключение на едно хлапе, което е ромче, останалите пострадали са от добри семейства. "В момента с децата работят психолози, защото са им нанесли много тежки травми. Има момченце на 13 години, на което са му промили мозъка, че правенето на секс с мъж е нещо нормално", разказа човек от разследването. Педофилите карали децата да се влюбват в тях. Първоначално, като дойде ново хлапе на купон, изродите започвали да се целуват и наблюдавали реакциите му. Обяснявали му, че няма нищо нередно, след което го събували и му правили фелацио. "Сега е твой ред да правиш същото", казвали маниаците на хлапетата. "Монитор" откри съседи, живеещи до една от къщите в квартал "Малинова долина" в София, в която са правени оргии. Те разказаха, че всеки ден е имало партита поне с 5 деца, като много рядко хлапетата били едни и същи."  НДТ

МОМЧЕНЦЕ С ПАНДЕЛКА ЗА ЧРД НА ПЕДОФИЛ ОТ ДОБРИЧ

 
 

Изнасилвали момченцата с вибратори

Бандата педофили, които бяха задържани при спецоперация на антимафиоти, упоявали жертвите си с убийствен коктейл от алкохол и лекарства срещу епилепсия, научи "24 часа".

След упойката, която правела децата безчувствени, педофилите ги изнасилвали с вибратор.

Гнусните сцени били записвани с видеокамера, за да се изнудват децата да не казват на родителите си.

При акцията на ГДБОП бяха арестувани босът на групата Георги Лазаров-Жорката, Асен Николов-Беззъбия, Климент Кунш, Асен Иванов, Пенчо Чавдаров и шофьорът Николай Н. Групата бе засечена и разкрита от депутат от сегашния парламент, който обаче не искал да се споменава името му. Той дал информацията на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Всички в бандата били със строго разпределени роли, показало разследването на гнусните престъпления.

Георги Лазаров, представящ се в интернет с името Гергана, осигурявал парите за оргиите с деца и наемането на жилища за тях. Освен това с негови средства била купувана суперскъпата техника за заснемане на перверзиите и свалянето им на дискове.

Лазаров, който е задържан за същите престъпления през юли 2006 г., имал доходен бизнес. Въртял съвместна фирма с британски гражданин със седалище в Лондон. Фирмата разработвала софтуерни продукти.

Покрай него цялата банда преживявала охолно в скъпи къщи в столичните квартали Малинова долина и Стрелбище.

Накрая педофилите наели петстаен апартамент в центъра на София на ул. "Цар Симеон" (за жилището четете в карето долу). Лазаров има и друга фирма в България - "Трансглоуб", с дейност компютърни технологии.

Асен Николов-Беззъбия, който от 9 г. се подвизавал като частен детектив, осигурявал логистиката и охраната.

Студентът Климент Кунш, с прозвището Клеманс, правел връзката с набелязаните жертви. В сайтовете за запознанства като "Гепи ме", "Софиянци", "Аха", "Импулс" и други той се представял с имената deVianT_, Vendeta и Aleksandroff. Подбирал само тийнейджъри между 14 и 16 г. Привличал хлапетата, защото изглеждал добре и почти на тяхната възраст.

След опознавателните "беседи" в сайтовете контактите се прехвърляли в скайп. Там в лични разговори “събеседникът” на децата събирал подробности за живота и интересите им. После Климент канел тийнейджърите на среща. Така той спечелвал доверието им. Следвала покана за купони в наети луксозни къщи и апартаменти в столицата.

На момчетата обещавали там да присъстват красиви момичета. На купоните обаче никога не идвали девойки, а хлапетата попадали в лапите на педофилите. На партито им предлагали "безалкохолен" коктейл, който всъщност бил от уиски и голяма доза лекарства за епилепсия.

След употребата на коктейла те ставали безчувствени поне два часа.

Това помагало безпроблемно да ги насилват брутално с вибратори. Ужасените от гаврата деца били заплашвани, че филмите с тях ще бъдат пуснати в интернет. Отделно от това насилниците им щели да ги издадат на родителите им.

Жертвите били превръщани в сводници, които се задължавали да водят други тийнейджъри. Затова те получавали по 20 лв., за разлика от по-големите им "колеги", по-рано попаднали в мрежата на педофилите, чийто хонорар бил 50 лв. за доведен ученик.

Задържаният Асен Николов-Беззъбия има профили в сайта "Сладур" и "Фейсбук".

"Частен детектив с повече от 8 г. работа, с над 450 успешно завършени случая" - така Беззъбия се рекламира в социалната мрежа. Пуснал е свои снимки с фланелка с надпис "Полиция". Твърди, че работи за детективска агенция А-911. Имал и газов пистолет. В някои от сайтовете за запознаства се подвизавал с името Nikolov.911. Във "Фейсбук" се описал като почитател на ГЕРБ и партия "Новото време".

"90% от съмненията се оказват основателни - в тези случаи не се колебайте да се свържете с мен", това е мотото на частния детектив Николов.

Четвъртият задържан е компютърният специалист Асен Иванов-Дебелата, който пък събирал информация за интересите на набелязаните деца в интернет и търсел потенциални жертви в мрежата.

От дома му в Сливен е бил прибран от антимафиоти Пенчо Чавдаров, който работел като администратор в хотел в полите на Витоша. Той също участвал в гаврите с децата. Антимафиотите се добрали до гнусни кадри с изнасилванията на жертвите, в които фигурират всичките задържани педофили.

Последният арестуван е таксиметров шофьор с името Николай. Той докарвал децата по адресите с колата си срещу заплащане.

Жертвите са били викани за оргиите в наетите къщи или рано сутрин, или вечер до 22 ч. Целта била родителите им да не се усетят какво става с децата им.

Според разследващи педофилите умеели да манипулират добре тийнейджърите, като ги задължавали да не си променят навиците, да се прибират навреме вкъщи и да не издават с нищо, че са били насилвани и заплашвани.

Антимафиотите се добрали до 12 жертви на бандата педофили. Две от тях са 12-годишни момчета, останалите са между 14 и 16 г. Децата вече са дали показания срещу групата. Проверява се дали заможни мъже не са се възползвали от услугите на бандата.

СТЕФАН ТАШЕВ

Студентът Кунш търсел мъже под 20 г.

Георги Лазаров, Климент Кунш и Асен Николов са заловени в луксозен апартамент на столичната ул. "Цар Симеон" 112. В петстайния мезонет е пълно със скъпа техника. В една от стаите има екран за прожектиране, а в други две - плазми. Вероятно там тримата са гледали гнусните записи с упоените момчета. Апартаментът има 2 тоалетни и огромна площадка на открито.

Никой от съседите не познава тримата мъже. Те живеели там под наем и не общували с комшиите. В сряда рано сутринта полицаите дошли, разбили вратата и тарашили апартамента.

Климент Кунш е на 22 години. Постоянният му адрес е в Добрич. Момчето е студент в Техническия университет, специалност "Компютърни системи и технологии". Син е на пенсионирания бивш директор на Териториалното статистическо бюро в Добрич Любомир Кунш.

Климент има регистрация в сайта за запознанства "Гепи ме", прякорът му е deVianT_. Там той е написал, че е на 20 г. и си пада по мъже или двойки мъж и жена. Младежът е отказал да комуникира с по-възрастни от него с думите "айде, ако си над 21, премини към следващия профил".

Коментарите за него от други потребители на сайта варират от "невероятно красив сладур си и голям сладкиш" до "искам да ме яздиш". Климент е написал, че има висок доход и собствен бизнес, както и самостоятелно жилище в София. Регистрирал се е през април 2008 г. Кунш е уточнил размера на пениса си, заявил е, че би правил секс по няколко пъти на ден и ролята му обикновено е активна. Младежът има над 70 приятели в сайта.

"Не искам да коментирам. На никого не пожелавам това, което се случи", каза през сълзи вчера майката на Климент - Събина Кунш, която открихме по телефона в Добрич.

ИВА ГРИГОРОВА

http://www.24chasa.bg

1000 деца минали през къщата на педофилите

Публикувано на: 23.01.2010 | източник: Монитор | автор: ЙОРДАН ЙОЧЕВ

Най-малко 1000 деца са минали през къщата и апартаментите на шестимата педофили, които бяха задържани от антимафиоти в сряда сутринта. Бандата изроди е действала близо 4 години, като жертвите са записвани с камера, докато правят фелацио и анален секс, а след това са изнудвани да водят свои приятели на педофилите, ако не искат кадрите да се появят в интернет.

 Малчуганите са набирани от сайтове за запознанства в интернет и от училищата. Под предлог, че ги канят на парти с много момичета, хлапетата били примамвани по апартаментите.

"Всеки ден имаше купон.

Обикновено идваха по 5 деца. Никога не сме виждали обаче момченца, които да се повтарят. По едно време започнахме да се чудим какво се случва там, но наемателите изведнъж се изнесоха", разказаха пред "Монитор" комшии, живеещи в близост до наетата от педофилите луксозна къща в столичния кв. "Малинова долина". Изродите на два-три месеца сменяли квартирите, за да не събудят подозрението на съседите. Живели в кварталите "Стрелбище", "Белите брези", "Иван Вазов" и в идеалния центъра на София.

Едно от децата, посещавало къщата в "Малинова долина", разказа, че домът се заключвал с няколко врати, след като дойдат гостите.

"Влезеш ли вътре, няма начин да си тръгнеш доброволно, без да правиш секс. Пускаха СОТ-а на долния етаж и няма мърдане, всичко се случваше горе", обясни детето.

Хлапетата, които били за тартора на педофилите Георги Лазаров, били наричани на жаргон "закуската на Жоро". Тях никой освен него нямал право да ги пипа. За всяко доведено дете той плащал на сводника по 500 лева. За секса пък хлапето получавало по 100 лв. "Искаше момчета на възраст от 10 до 14 години.

Много рядко склоняваше на 15-16-годишни", разказа пред "Монитор" тийнейджър, който осигурявал жертви на педофилите. Деца, които Жоро не харесвал, отивали при останалите задържани - Климент Кунш, частния детектив Асен Николов-Беззъбия и Ники Таксито. Тримата имали право да живеят и да се хранят при тартора Георги, като в замяна трябвало да готвят и водят момчета. Тайните квартири, в които ставали оргиите, били оборудвани със скрити камери. В една от тях имало видеоочи дори в банята.

Хлапетата били предразполагани на партитата с скъпи храни и маркови напитки. Отначало педофилите започвали да се целуват помежду си, за да видят реакцията на хлапетата. Обяснявали им, че сексът с мъж е нещо нормално, след което започвали да правят фелацио на малчуганите. После обаче искали децата да им правят френска любов и да спят с тях. На тези, които отказвали, им сипвали лекарства в колата или алкохола и мигновено заспивали.

"В такова състояние на едно от децата му завряха свещник, под формата на фалос", обясни жертва на педофилите.
.
Тарторът давал по 30 000 лв. месечно за лукс

Тарторът на педофилите Георги Лазаров е харчел по около 30 000 лева на месец. Всеки ден давал на подчинените си педофили по 150 лева за скъпа храна и алкохол. Отделно плащал луди пари за плазмени телевизори и видеостени, с които да впечатлява децата. Давал пари и когато му доведат деца за секс. На жаргон момчетата били наричани "агънца" или "материал". Лазаров пък карал чисто нов джип "Ауди" модел Q7. "Беше много богат, никога не знаехме с какво си изкарва хляба. Веднъж обаче видях в стаята му наредени пачки с пари", обясни пред "Монитор" тийнейджър, присъствал преди година на едно от многобройните забавления.

При арестите в сряда Лазаров се опитал да избяга през прозореца заедно с Асен-Беззъбия. Двамата живеели заедно с Климент Кунш в апартамент на ул. "Цар Симеон". Докато Климент отишъл да отвори, двамата опитали да се измъкнат през прозореца. Там обаче ги чакал друг спецполицай, който насочил оръжие срещу тях и педофилите се върнали.

1200 българчета изнасилила педофилската банда за 4 години!

pedo1Повече от 1200 малчугани са минали през леглата на педофилската банда, която ченгетата арестуваха в началото на седмицата. Шокираните родители заплашват, че ако пипнат гадовете- ще ги заколят на място. Шестимата педофили си устройвали всекидневни секс-купони, на които канели между 5 и 10 хлапета. Те обикаляли и издирвали дечица из големите градове в цялата страна. А само за последните 6 месеца сменили 5 жилища. Промяната на адресите се налагала от това, че където и да се преместели, в един момент комшиите се скандализирали от факта, че сюрии деца ежедневно ги посещават. Всяко едно отpedo2 жилищата било снабдено със скрити видео камери. Такива монтирали дори в тоалетните. Започнали да склоняват малолетни към секс още преди 5 години. Отначало се насочили към безпризорни и малчугани от детски домове. Но по-късно прехвърлили дейността си в интернет. Открили, че по форумите за запознанства по-лесно се прилъгват деца. Най-активни в чата били хакерът Асен Николов и Климент Кунш. Задачата им била да зарибяват и водят в квартирите на разврата невинни, непълнолетни момченца. За всяко заведено хлапе шефът на бандата и организатор на педофилската мрежа- Георги Лазаров, им плащал по 1000 лв. на калпак. пак той давал на изнасилените хлапета по 100 лв.
pedo3За да предразположат момченцата към секс, шестимата батковци почвали да се опипват помежду си пред тях. Идеята била да внушат на малолетните, че мъжката любов е нещо естествено. После разсъбличали дечицата и накрая брутално ги насилвали. Жилището в софийския квартал „Малинова долина“ пък било подсигурено с 5 заключващи се една след друга врати- така че и пиле да не може да прехвръкне. Шефът на групата Жоро Лазаров обикновено избирал за себе си „най- младото агнешко“. Гнусния изверг правел секс само с дечица под 10 години. Когато компютърджиите му доведяли някое хлапе под тази възраст, останалите казвали- „Ето го и десерта на Жоро!“. Шестимата бебелюбци са временно задържани и съдат решава дали това да не е за постоянно. Междувременно свидетели подшушнаха как Лазаров се хвалел, че е дал 5 бона рушвет на съдия, а оня му обещал да го пусне!

http://skandalno.net


 


Сходни връзки

ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК
Автор: Anonymous да 2010-01-26 @ 15:23 EET
Да си активист в ПГ"Ломоносов" е нещо много относително.......Особено при тази директорка!
ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК
Автор: Anonymous да 2010-01-26 @ 18:55 EET
Тея незнам направо са за дране да ме извинят родителите им
ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК
Автор: Anonymous да 2010-01-27 @ 13:56 EET
abe,roditeli,te takiva isvergi,sigurno nqmat roditeli.da si stoqt v satvora,ama tam drugite satvornizi da pravqt s tqh ,tova,koeto napraviha s dezata.i da stoqt zql jivot v satvora.nqma isvrateni otli4nizi.4ovek ili e otli4nik ili e isvraten.besobrasie.


ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК
Автор: Anonymous да 2010-01-27 @ 14:41 EET

Най-правилно е тези изроди да бъдат кастрирани и след това да бъдат изпратени доживот в затвора, където да си плащат храната, спането и охраната като работят в животновъдството или под земята в мини за добив на уран или въглища.

ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК
Автор: Anonymous да 2010-01-27 @ 14:45 EET
Правилно не да ядът и да ги издържат от парите на данъкоплатците.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди